OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNDEN MUHABİRLERİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNDEN MUHABİRLERİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Osmaneli Haber Gazetemizin Muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ün Basın Kartı sahibi olmaları üzerine, muhabirlerimize tebrikler devam ediyor.Gazetemiz...

A+A-

Osmaneli Haber Gazetemizin Muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ün Basın Kartı sahibi olmaları üzerine, muhabirlerimize tebrikler devam ediyor.

Gazetemiz muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ü Basın Kartı sahibi olmaları nedeniyle Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ve Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur Gazetemizi ziyaret ederek, muhabirlerimize hayırlı olsun dediler. Her iki meclis üyesi de Osmaneli Haber Gazetesinin Osmaneli’de yayın hayatına başlaması ile birlikte bir hareket getirdiğini, Gazetenin işini ne kadar ciddiye aldığını, tarafsız habercilik ve objektif olma konusunda ki tavrını her zaman sergilediğini, gazete çalışanlarından anlaşıldığını belirttiler. Yerel bir gazetede çalışan iki muhabirin de Basın Kartı sahibi olmalarının önemli bir kriter olduğunu belirten İl Genel Meclisi Üyeleri, “Bilecik Yerel Basınında 30 yıla aşkın bir zamandır yer alan Erdal Gurubunu mesleklerine verdikleri ciddiyetten dolayı kutluyoruz” dediler. Osmaneli İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Özkan ve Orhan Uğur muhabirlerimizi tebrik ederek hediyelerini takdim ettiler. 

 MUHABİRLERİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu haber toplam 1992 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.