OSMANELİ HABER’DEN BİR YENİLİK DAHA

OSMANELİ HABER’DEN BİR YENİLİK DAHA

Osmaneli’nin ilk günlük gazetesi olan “OSMANELİ HABER” gazetesi, siz değerli Osmanelili hemşerilerimizin sahiplenmesi ile 40.sayısına ulaştı.Yayın...

A+A-

Osmaneli’nin ilk günlük gazetesi olan “OSMANELİ HABER” gazetesi, siz değerli Osmanelili hemşerilerimizin sahiplenmesi ile 40.sayısına ulaştı.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana, tarafsız ve objektif haberleri ile Osmaneli ilçemize yeni bir soluk getiren “OSMANELİ HABER”, İnternet haberciliği ile de, okurlarına anında haberler sunmaya devam ediyor. Yazılı basında olduğu gibi, internet haberciliğinde de iddialı olan “OSMANELİ HABER” Perşembe gününden itibaren yeni bir programa başlıyor. osmanelihaber.com.tr internet sitesinden her hafta yeni bir konu ve yeni konuklar ile Osmaneli’nin ve ülkemizin gündeminin tartışılacağı açık oturum programını siz değerli hemşerilerimize sunmaya başlayacağız.

Gelişen ve büyüyen Osmaneli’nin meseleleri, Osmaneli’de yapılanlar ve yapılması gerekenlerin tartışılacağı,  programımızın ilk çekimleri Perşembe günü Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile yapılacaktır. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in göreve seçildiği günden bugüne yaptıkları, yapacakları, yapmak isteyip te yapamadıklarının konu edileceği programı, osmanelihaber.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Osmaneli ilçemizin sosyal, siyasal ve ekonomik gündemi Perşembe gününden sonra, osmanelihaber.com.tr sitesinde yayınlayacağız. Programda belirlenecek ve tartışılacaktır. Programımız ile ilgili görüş ve önerilerinizi de [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz. 

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum