Osmaneli Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bulut’tan Gazetemize Ziyaret

Osmaneli Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bulut’tan Gazetemize Ziyaret

 Osmaneli Gençlerbirliği Spor kulübü teknik direktörü Faruk Bulut gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’e hayırlı...

A+A-

 

Osmaneli Gençlerbirliği Spor kulübü teknik direktörü Faruk Bulut gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Teknik Direktör Bulut, Osmaneli ilçemizde günlük bir gazetenin çıkacak olmasının, Osmaneli için sevindirici olduğunu belirtti.

Gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’de teknik direktör Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Osmaneli ilçemizde futbola olan ilgiyi gayet iyi biliyorum. Osmaneli ilçemizin takımlarının Bilecik 1. Amatör Kümede her sezon başa oynaması bu ilginin bir göstergesidir. Gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan koruyan en güzel etkinlik spordur. Osmaneli ilçemizde ki futbol takımlarımızda onlarca çocuğumuz spor yaparak hem sağlıklı kalmakta, hem de kötü alışkanlıklardan korunmaktadır. “OSMANELİ HABER” gazetesi olarak her zaman spor kulüplerimizin ve sporcularımızın yanında olacağız” dedi.

gen1.png

Osmaneli Gençlerbirliği Futbol takımı teknik direktörü Faruk Bulut’ta ziyarette yaptığı açıklamada, “Futbol sezonumuz 24 Eylül 2016 tarihinde başlayacaktır. Sezon öncesi çalışmalarımıza haftanın 3 günü devam ediyoruz. Bizlerin başlıca amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyup onlara spor yaptırmaktır. A takımımız ile birlikte alt yapıdaki onlarca çocuğumuzu çalıştırıyoruz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur prensibinden hareketle gençlerimizi geleceğe sağlam bir şekilde hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Özellikle küçük ilçelerde amatör sporun zorluklarını bilerek bu işlere girdik. Tüm zorluklara ve yokluklara rağmen, görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

gen2.png

Bu haber toplam 2781 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum