OSMANELİ ESO BAŞKANI YILDIZ’DAN GAZETEMİZE YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ

OSMANELİ ESO BAŞKANI YILDIZ’DAN GAZETEMİZE YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ

Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, gazetemizin kuruluşunun 3. Yıl dönümü münasebetiyle, gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.Başkan...

A+A-

Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, gazetemizin kuruluşunun 3. Yıl dönümü münasebetiyle, gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Aydın Yıldız ziyarette; “Demokrasinin ve Kuvvetler ayrılığının olmazsa olmazlarından olan Basın, Halkımızın Haber alma kaynağıdır. Sizler Osmaneli ilçemizde 2 yıldır halkımızın bu hakkını sağlıyorsunuz. Tarafsız ve Objektif habercilik yönünüzle, Osmaneli’ye birçok yönden ışık tuttunuz. Yapılan güzel işleri halkımızın öğrenmesini, bazı yapılamayan ve eksik yapılanların da gazeteniz aracılığıyla yapılmasını ve yaptırılmasını sağladınız. Osmaneli ilçemizin tek yerel gazetesi olarak üstlenmiş olduğunuz bu önemli görevi bugüne kadar başarılı bir şekilde getirdiniz. Ben başta Gazetenin sahibi olan Erdal ailesini ve siz değerli çalışanları kutluyor, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de; “Osmaneli’de ki en büyük sivil toplum örgütünün başkanı olarak bizlere olan bakış açınızdan, bizlere olan güveninizden ve gazetemizi Osmaneli Esnafları olarak sahiplenmenizden dolayı bizler de sizlere teşekkür ediyoruz. Osmanelili Hemşehrilerimiz varsa biz varız, Osmanelili Esnaflarımız varsa biz varız. Hep birlikte Osmaneli için daha güzel hizmetlerde buluşmak dileğiyle, sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 


Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum