OSMANELİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI AYDIN YILDIZ

OSMANELİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI AYDIN YILDIZ

“15 Temmuz 2016 da Yüce Türk Milleti, Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibiHâkimiyetin Yüce Türk Milletine ait olduğunukaranlık güçlere göstermiştir.

A+A-

Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız “Şükürler olsun ki milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde kısa bir süre içerisinde darbenin olumsuzlukları ve badireleri atlatılmıştır.” dedi.  Yıldız “15 Temmuz 2016 da Yüce Türk Milleti dünyada eşine az rastlanır bir kahramanlığa imza atmış ve Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi Hâkimiyetin Yüce Türk Milletine ait olduğunu karanlık güçlere göstermiştir. 

Ahilik gelenek ve kültüründen gelen her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte ülkemizin dörtte birini temsil eden esnaf ve sanatkârlarımız, nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta olmuş ve ayakta olmaya devam edecektir.
Darbe girişimini takiben ülkemiz büyük bir travma ve sarsıntı geçirmiştir. Elbette ve tabiatıyla ekonomimiz de bu saldırıdan aynı şekilde olumsuz etkilenmiştir. Şükürler olsun ki milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde kısa bir süre içerisinde bu olumsuzluklar ve badireler atlatılmıştır. Esnaf ve sanatkârlar teşkilatı olarak, ülkemizin geleceğine güveniyor, uluslararası alanda ülkemizin hak ettiği en iyi yere, en kısa sürede ulaşacağına, en büyük gücün yüce milletimizin iradesi olduğuna inanıyoruz.
Bu duygu ve düşünceler ile Türk halkının ve tüm esnaf arkadaşlarımın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, Yüce Allah’tan Birlik ve beraberliğimizi bozmadan bize böyle bir acıyı bir daha yaşatmamasını diliyorum." dedi.


Bu haber toplam 3470 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.