OSMANELİ ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’E ZİYARET

OSMANELİ ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’E ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde kuruluşu tamamlanan Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde kuruluşu tamamlanan Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i makamında ziyaret ettiler. 
Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Derneği Başkanı Özden Karip ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehtap Metin, Hasan Korkmaz, Emine Oktay, Fatma Korkmaz ve Mehmet Erdem Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Şahin ziyarette yaptığı açıklamada; “Çok hayırlı ve çok güzel bir hizmet yapıyorsunuz. Toplumumuzun en değerli üyeleri olan Engelli kardeşlerimizin elinden tutmak, onlara her konuda yardımcı olmak, onları sosyal toplumun en faal üyeleri arasına sokmak hepimizin görevi olmalıdır. Sizler bu göreve öncülük ediyorsunuz, bizler sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Dernek Başkanı Özden Karip’de Başkan Şahin’e teşekkür ederek, hediye sundu. 

e7564c83-67c5-400c-846a-10c45bbc7c0a.jpg

 

Bu haber toplam 2690 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum