OSMANELİ ENGELLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMSEVELER DERNEĞİ İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADILAR

OSMANELİ ENGELLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMSEVELER DERNEĞİ İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADILAR

İstanbul Anadolu Yakası Engelliler, Gaziler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, haftasonunu Osmaneli ve Bilecik’te geçirdiler. İstanbul Anadolu...

A+A-

İstanbul Anadolu Yakası Engelliler, Gaziler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, haftasonunu Osmaneli ve Bilecik’te geçirdiler. 
İstanbul Anadolu Yakası Engelliler, Gaziler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, üyeleri için düzenlediği geziye 100 kişi katıldı. 16 Haziran Pazar günü Osmaneli ilçesine gelen dernek üyelerini Osmaneli Enegelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Deneği üyeleri karşıladı. Osmaneli’den Bilecik’e geçen kafileye Bilecik Pelitözü Gölpark’ta kahvaltı ikramında bulunuldu. Dernek üyeleri kahvaltının ardından Bilecik Yaşayan Kent Müzesini ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettiler. Dah sonra Söğüt’e geçerek Ertuğrulgazi türbesini ziyaret eden misafirler, öğleden sonra Osmaneli ilçesine geldiler.

ilk-misafirlerini-agirladilar-1.jpg

Osmaneli ilçesinde Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından karşılanan kafileye yemek ikramında bulunuldu. Yemek sonrası Osmaneli’nin tarihi konaklarını ve Sakarya Nehri kenarını gezen Anadolu Yakası Engelliler, Gaziler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri Osmaneli ilçesine hayran kaldıklarını belirttiler. Gün boyunca misafirlerini yalnız bırakmayan Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyleri misafirlerini Osmaneli’de ağırlamaktan mutlu olduklarını belirttiler. Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Dernek Başkanı Özden Karip gezi ile ilgili olarak, “Biz daha yeni bir dernek olmamıza rağmen, 100 kişilik bir kafileyi ağırlamanın ve onlara Osmaneli ilçemizi tanıtmanın mutluluğunu yaşadık. Misafirlerimizi ağırlamada bizlere destek olan Bilecik Belediye Başkanımız Sayın Semih Şahin’e ve misafirleri Osmaneli’de karşılayan, yemekte misafirlere eşlik eden Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca gün boyunca misafirlerimizi yalnız bırakmayan, onlarla ilgilenen Dernek yönetim kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gibi gezilerin Osmaneli ilçemizin tanınmasında büyük rolü olduğunu düşünüyoruz. Misafirlerimiz en kısa zamanda Osmaneli ilçemize tekrar geleceklerini ve daha teferruatlı bir gezi yapacaklarını ifade ettiler” dedi. 

 

Bu haber toplam 2238 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.