OSMANELİ DÜNYAYA AÇILMA YOLUNDA İLERLİYOR

OSMANELİ DÜNYAYA AÇILMA YOLUNDA İLERLİYOR

24-27 Ekim.2019 tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen "Hobi, Spor ve Hediyelik eşya Fuarında"Osmaneli Belediyesi yöresel ürünleri ve hediyelik eşyaları...

A+A-

24-27 Ekim.2019 tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen "Hobi, Spor ve Hediyelik eşya Fuarında"Osmaneli Belediyesi yöresel ürünleri ve hediyelik eşyaları ile yerini aldı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Belediye standını ziyaret ederek ziyaretçilerle görüştü.
Ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken Lefke Bezi, Lefke Takı ve Lefke Bezinden yapılan diğer ürünler özellikle bayanların büyük beğenisini kazandı. Yine Osmaneli’nin yöresel ürünlerinden Ayva Lokumu, Osmaneli Salçası, Kurutulmuş meyva ve sebze, Şifalı Sular vb fuarı ziyaret eden ziyaretçilerin yoğun talebiyle kısa sürede satıldı.
Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Lefke Bzi dokuma hocası Gülay Durak ve Eğitim sorumlusu Melek Sivri ve Turizm Yöneticisi Süleyman Çakar, Spor Yöneticileri Mete Aktemur, Tesisler yöneticisi Ünsal Özet, Yöresel Üretim Sorumlusu Yusuf Ben ve diğer belediye personeli ile Osmaneli Belediyesi fuarlarda, sporda, yöresel ürünlerde, turizm değerlerinin tanıtımında etkin olmayı sağladılar. Osmaneli Belediyesi klasik belediyecilik sınırlarını aşan, model alınacak, örnek belediye olma özelliğiyle her kesimin dikkatini çekiyor. Osmaneli Belediyesinin En büyük özelliği çok az kaynak kullanarak, çok değerli yatırımları gerçekleştirmesidir.
Turizmde yükselen değer olan Osmaneli bir taraftan hızla restorasyon çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da yöresel ürünlerinin sayısını sürekli arttırıyor. Antalya'da Yörex Fuarında, Eskişehir'de Hobi, spor ve hediyelik eşya fuarında, Rusya'da, İstanbul Ticaret Üniversitesi Moda Tekstil Bölümünde sergilenen yöresel ürünler artık sadece yurt içinde değil, yurt dışında da talep edilir konuma geldi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; "Osmaneli her konuda birlik ve beraberlik içinde yükselişini ve büyümesini sürdürüyor. Osmaneli Belediyesi öncü ve izlenen, takip edilen belediye oldu. Yaptığımız her proje ilçemize artı değer katarken diğer belediyelere de örnek oluyor. Her türlü ekonomik durgunluklara ve kısıtlı olanaklara rağmen Osmaneli Belediyesi hız kesmeden yatırımlarına devam ediyor. Osmaneli'de ilk dönemimizde çok güzel projeler, yatırımlar yaparak ilçemize değer kattık. İkinci dönemimizde Osmaneli özellikle finansal yönetimimizin bir sonucu olarak yatırımları gerçekleştirecek. Osmaneli çok kısa sürede Dünya markası kent konumuna gelecek"dedi.

osmaneli-dunyaya-acilma-yolunda-2.jpg

 

Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.