OSMANELİ BİZİM EN DEĞERLİ KÖŞEMİZ

OSMANELİ BİZİM EN DEĞERLİ KÖŞEMİZ

Ak Parti Bilecik 1.Sıra Milletvekili Adayı Selim YağcıOSMANELİ BİZİM EN DEĞERLİ KÖŞEMİZ

A+A-

24 Haziran seçimleri öncesi Ak Parti Osmaneli'de bir miting düzenlendi. Tayyare meydanında seçmenler ile  bir araya gelen Ak Parti Milletvekili adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir, Osmaneli Ak Parti ilçe teşkilatı ile birlikte parti binasından miting alanına yürüyüş düzenledi. 

akparti1-002.jpg

Seçmenlere hitap eden Milletvekili Halil Eldemir seçildiği günden bugüne Osmaneli'de yapmış oldukları yatırımlardan ve yapacaklarından bahsetti. Halil Eldemir yaptığı konuşmasında" Osmaneli 2002 yılında girdiğimiz ilk seçimden bugüne hiçbir zaman yalnız bırakmadı her zaman en yüksek bir şekilde bize destek verdi en yüksek oran ile Ak Parti'nin arkasında durdu. 2014 yılında yapmış olduğumuz Cumhurbaşkanları seçiminde %60 oy vererek bizim yüzümüzü ak çıkardı. Bunun için Osmaneli'ye çok teşekkür ediyorum.
 

akparti2.jpg

Osmaneli'ye borcumuz  var. 2015 yılında aday olduğum seçimde en büyük desteği vererek bizi meclise gönderdi. Osmaneli bana rahmetli belediye başkanımız Selahattin Çetintaş'ın emanetidir kendisini rahmetle anıyorum.
 

akparti3.jpg

Osmaneli'ye ne yapsak az 2015 yılından beri geride bıraktığımız üç yılda gece demeden gündüz demeden Osmaneli'ye borcumuzu ödemeye gayret ettik. Osmaneli'nin adeta Ak Partili belediyecilerle başlatılan yerel hamlesine genel olarak ne kadar destek verebiliriz bunun mücadelesini verdik. Osmaneli'nin bütün sokaklarında, caddelerinde altyapı çalışmaları, parke taşı çalışması yaptık. Osmaneli'nin ana caddesini Osmaneli'ye yakışır bir yol olması için 18 milyonluk yatırım yaptık.​

ak-parti-osmaneli-(1).jpg

Bilecik'i, hem İstanbul'a hem Konya'ya hem de Ankara'ya bağlayan yüksek hızlı tren hattı Osmaneli üzerinden birleşecek. Ulaşım anlamında destan yazdığımız Ak Parti dönemlerinde şu an Mekece ile İznik arasındaki yolu yapıyoruz. Bir eksiğimiz kalıyor Allah ömür verirse sizler destek verirsiniz, sizler bize imkan verirseniz inşallah Arapuçtu yolunu da bu yatırımlar tamamlandıktan sonra en kısa sürede yapacağız.

akparti4.jpg

Osmaneli'ye bir hastane yaptık bazı eksiklerimiz vardı. Diyaliz merkezine ihtiyaç duyuluyordu. Hayırseverler ve yerel yöneticilerimizin desteği ile Osmaneli diyaliz ünitesine kavuştu. Beşevler'de sağlık ocağı yaptık. Şimdide Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Merkezini de yaparak  Osmaneli'ye yeni bir sağlık tesisi kazandıracağız. Bunların dışında Osmaneli'ye 5 tane yatırım desteği getirdik. Tarım kenti Osmaneli'ye barajlar,göletler inşaat ettik.

ak-parti-osmaneli-(2).jpg

Burada keramet bizde değil sizde. Neden mi ? Çünkü siz doğruları seçmezseniz, çünkü siz biz destek vermezseniz bu yatırımlar yapılamaz.

Ben sadece üç yılda yaptıklarımızı saatlerce anlatabilirim. Liderimizin karşısında olanlar,muhalefet olduğu zannedenler her hangi bir proje ile milletimizin karşısını çıkamıyorlar. Yaptıkları bir şey var Recep Tayyip Erdoğan gitsin ne olursa olsun. Ben Osmaneli'ye güveniyorum Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirtmeyecektir." dedi.

ak-parti-osmaneli-(4).jpg

Halil Eldemir'in ardından konuşma yapan Ak Parti Bilecik 1.Sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı Osmaneli'nin Bilecik'in vazgeçilmez bir parçası olduğuna değinerek       "Osmaneli bizim en değerli köşemiz şehrimizin vazgeçilmez bir noktasıdır. Ülkemiz için çok değerli bir süreci yaşıyoruz.

ak-parti-osmaneli-(15).jpg

Bu süreçte  bir durum tespiti yapmamız gerekiyor. Bu seçimlerde iki taraf var biri Millet İttifakı diyorlar ama milletle, geçmişle, gelecekle hiç ilgileri yok. Nedir bunlar ne yapmak için kurulmuşlar ?

ak-parti-osmaneli-(18).jpg

Bunlar yıkmak için, yakmak için ortadan kaldırmak için, durdurmak için, isyankar olarak kurulmuş bir ittifak var. Diğer taraf da ise milli duygularla dünyanın en büyük havaalanlarını  yapmak en büyük köprülerini yapmak denizin altından yolları geçirmek ve gerçekten memleketini imar ve ihya etmek için atalarından almış olduğu bayrağı hak yolunda geleceğe emin adımlarla taşımak için medeniyet mefkuresini devam ettirmek için kurulan milliyetçi, cumhuriyetçi Cumhur İttifakı olan hak yolunda, ak ellerle, inançlı yürüyüşe devam etmek isteyen milleti ile el ele gönül günüle vererek bunu devam ettirmek isteyen bir gurup, erdemli, cesaretli, faziletli bir ittifak var. Bunun lideri de Cumhurbaşkanımız   Recep Tayyip Erdoğan'dır". dedi. Miting sonrası vatandaşlara pilav ayran ikramında bulunuldu.

ak-parti-osmaneli-(13).jpgak-parti-osmaneli-(7).jpgak-parti-osmaneli-(8).jpgak-parti-osmaneli-(12).jpg

akparti-osmaneli.jpgakparti-osmaneli4.jpgakparti-osmaneli3.jpgakparti-osmaneli2.jpg

 

Bu haber toplam 4637 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum