OSMANELİ BİZE SAHİP ÇIKACAKTIR

OSMANELİ BİZE SAHİP ÇIKACAKTIR

MHP M.V. ADAYI İ. SERTAN YALÇINKAYA“OSMANELİ BİZE SAHİP ÇIKACAKTIR”

A+A-

24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde MHP Bilecik Milletvekili adayları olan İbrahim Sertan Yalçınkaya ve Hasan Yıldırım, gazetemizi ziyaret ettiler. 
MHP Osmaneli İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Küçük, MHP Osmaneli Belediye Meclis Üyesi Murat Özer ile birlikte gazetemize ziyarette bulunan Milletvekili adaylarını Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem karşıladı. Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde geçtiğini, Bilecik’teki her seçim bölgesine, her seçmene ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen MHP Bilecik 1. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya; “Gitmediğin, ulaşamadığın yer senin değildir mantığı ile 24 Haziran seçimlerine kapı kapı dolaşarak, her seçmenin halini hatırını sorarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin de teveccühü ile 24 Haziran seçimlerinden çok iyi bir sonuçla çıkacağız. Rahmetli Alpaslan Türkeş’in başlatmış olduğu ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin devam ettirdiği yolda, hep birlikte azimle, kararlılıkla yürüyerek başarıyı yakalayacağız” dedi. İbrahim Sertan Yalçınkaya sözlerine devamla, “Ben Osmaneli doğumluyum. Yani bu topraklarda dünyaya gelmiş, bu topraklarda büyümüş, okumuş ve halen bu topraklarda çalışan birisiyim. Bilecik’in artılarını da eksilerini de çok iyi biliyorum. Milletvekili seçildiğimde, buram buram tarih kokan ilimizi en iyi şekilde temsil etmek, bu toprakların hak ettiği yatırım ve hizmetleri getirmek için çalışmalarımı yapacağım. Özellikle ilimizin tarım alanında çok bereketli toprakları var. Sakarya nehri ilimiz sınırları içerisinden geçmektedir. Sakarya nehrinden azami derece faydalanıp, bereketli topraklarda çiftçilerimizin daha çok üretmelerini, ürettiklerini hak ettikleri meblağlardan üzerinden satmaları konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. İlimizde boş vaziyette bulunan OSB’lerin daha iyi değerlendirilmesi amacıyla, buralara yatırımların gelmesini sağlayacağız. Osmanlı’nın kurulmuş olduğu bu topraklar, yıllardan beri, tarih turizminden hak ettiği payı alamamıştır. Bu konuda çalışmalarımız olacaktır” dedi. Kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde ortak paydalarda bulunarak bir çalışma sürdüreceğini söyleyen MHP 1. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya; “Türk Milletinin en büyük gücü, birlik ve beraberliğidir. Bu birlik ve beraberliği her alana taşıyarak, kurumlarla, kuruluşlarla ve kişilerle, Bilecik’in yararına olacak projeleri hem yapacağız, hem de yapılan projeleri destekleyeceğiz” dedi. Kendisinin Osmaneli’li olduğunu, Osmanelili hemşehrilerinin kendisine sahip çıkacaklarına gönülden inandığını söyleyen Milletvekili adayı Yalçınkaya; “Bu toprakların derdini de, neşesini de iyi bilen, onların dertlerine de neşelerine ortak olabilecek bir aday olarak, 24 Haziran seçimlerinin vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum” dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de, ziyaretlerinden dolayı MHP Milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya ve Hasan Yıldırım’a çalışmalarında başarılar diledi.  

 


Bu haber toplam 3936 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.