OSMANELİ BİR ÇALIŞTAY’A DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

OSMANELİ BİR ÇALIŞTAY’A DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İstanbul Üniversitesi ile başlayan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından desteklenen, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve yirmiye yakın üniversitenin...

A+A-

İstanbul Üniversitesi ile başlayan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından desteklenen, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve yirmiye yakın üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen kongre, seminer, panel, sunum gibi organizasyonlar düzenleyen Osmaneli Belediyesi, bu hafta sonu yine büyük üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Eğitim Turizmi’ne ev sahipliği yapacak. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Muhasebe Enstitüsü, Osmaneli Belediyesi ve Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğinde yapılan akademik çalışmalar kapsamında “Vak’a Çalıştayı”, Cumartesi ve Pazar günü Osmaneli’de gerçekleştirilecek.Türkiye’nin önde gelen İşletme hocalarından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Pekdemir, üçüncü kez panel için Osmaneli’nde olacak.
İstanbul Üniversitesi’nin akademik çalışmaları neticesiyle Prof. Dr. Recep Pekdemir, İstanbul Üniversitesi Muhasebe Enstitüsü’nün bilimsel çalışmaları kapsamında Vak’a Çalıştayı düzenleyecek. Osmaneli’de çalıştaya Sakarya Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Gazi Üniversitesi, Hitit Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nden de çok sayıda akademisyen de katılacak.
Hem bilimsel hem de turistik anlamda Osmaneli’ne büyük bir katma değer sağlayacak olan bu program ile ilgili açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Vak’a Çalıştayı 28 Ocak Cumartesi günü saat 09:30’da Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda başlayacak ve iki gün boyunca sürecektir. Çalıştay ile ilgisi bulunan bütün vatandaşlarımızı programımıza bekliyoruz. Osmaneli Belediyesi olarak üniversitelerle işbirliğine her zaman ayrı bir önem verdik. Belediyemizce çalışma yürütülen her alanda, üniversitelerden aldığımız desteklerle profesyonel çalışmalar ortaya koyduk. “Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli” hedefine emin adımlarla hızla ilerliyoruz. Başta İstanbul Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olmak üzere bizlere çalışmalarımızda katkı sağlayan bütün üniversitelere ve öğretim üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Bu haber toplam 1574 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.