OSMANELİ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK PROJE

OSMANELİ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK PROJE

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin göreve seçildiği günden itibaren, Türkiye genelindeki yaklaşık 20 Üniversite ile iş birliğine giderek, Osmaneli’nin...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin göreve seçildiği günden itibaren, Türkiye genelindeki yaklaşık 20 Üniversite ile iş birliğine giderek, Osmaneli’nin geleceği ile ilgili projeler oluşturuyor. Her fırsatta Üniversitelerden yararlanan Osmaneli Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne TÜBİTAK destekli Osmaneli’de doğal yaşamla ilgili proje hazırlatmıştı. Bu proje çalışmalarına da yaklaşık 20 Üniversite katılmıştı. 
Bilecik valiliğince 22 Kasım 2016 Salı günü, Bilecik İli Tabiat Turizmi Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda Osmaneli için Prof. Dr. İdris Oğurlu tarafından hazırlanan Osmaneli Doğal Yaşamıyla ilgili projenin sunumu yapıldı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in de katıldığı çalıştayda, Osmaneli’nin doğal güzellikleri, doğa turizm alanları, Osmaneli’nin tarihi konakları ve evleri ile ilgili yapılan proje hayli ilgi gördü. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Çalıştay ve proje ile ilgili olarak, “Göreve başladığımız günden bu yana Osmaneli’nin hem tarihi, hem de doğa güzelliklerini ortaya çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. Bu konularda yaklaşık 20 Üniversite ile işbirliği içerisindeyiz. Üniversitelerimiz ile yapmış olduğumuz çalışmalarımızın semerisini bugün almaya başladık, fakat esas semeresini ileriki zamanlarda daha iyi anlayacağız. Osmaneli ilçemiz hem tarih, hem de doğa turizmi ve doğa sporları açısından mükemmel bir yer. Osmaneli’nin kalkınmasına katkı sağlayacak olan bu çalışmalarda bizlere her türlü desteği veren Üniversitelerimize teşekkür ediyoruz.  Bu çalıştayda da projemiz örnek olarak gösterildi. Bütün çabamız Osmaneli’nin yarınlara daha iyi hazırlanabilmesidir” dedi. 


Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.