OSMANELİ BELEDİYESİNDEN İNCE MESAJLA TEŞEKKÜR

OSMANELİ BELEDİYESİNDEN İNCE MESAJLA TEŞEKKÜR

Osmaneli’nin merkezinden geçen 4,5 Kilometrelik yolun bölünmüş yol haline getirilmesi çalışmaları tamamlanmak üzere. Bu konuda yapılan çalışmalar...

A+A-

Osmaneli’nin merkezinden geçen 4,5 Kilometrelik yolun bölünmüş yol haline getirilmesi çalışmaları tamamlanmak üzere. Bu konuda yapılan çalışmalar henüz bitmediğinden bazı eksikliklerin basın yoluyla kamuoyuna duyurulması karşısında, Osmaneli Belediyesinden basına bir açıklama geldi. Basında çıkan Yaya geçitleri ile ilgili olarak yapılan haberlere atıfta bulunularak yapılan açıklamada, ince mesajlarla basına teşekkür edildi. Yapılan basın açıklamasında; 
“Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in büyük gayretleri ile Osmaneli için gerekli olan ve ilçeye büyük değer katan bölünmüş yol, tretuvar düzenlemesi, yol aydınlatması, Nato Boru Hattı yer değişimi ve çevre düzenlemesi işinde Karayolları Bölge Müdürlüğünce geçici kabul aşamasına gelinmiştir. Doğaldır ki bölünmüş yol çalışmalarında özellikle kavşak, çizgi, tretuvar, yaya kaldırımı düzenlemeleri, çevre düzenlemeleri Karayolları Genel Müdürlüğünden ihale ile yol inşaatını üstlenen şirketçe devam etmektedir. Belediyemizde bu büyük yatırıma çevre düzenlemesi başta olmak üzere destek olmaktadır.
Bilindiği gibi Osmaneli içinden geçen yol, 4,5 km lik bölünmüş yolun asfaltlama çalışmaları tamamlanmıştır. Çizgi çalışmaları ve buna göre tretuvar ve yaya kaldırımı çalışmaları düzenleme işi karayollarınca devam etmektedir. Çizgi çalışmaları tamamlandığında karşısında yaya geçit çalışmalarıda tamamlanacaktır.
Karayolları müteahhit firma tarafından işin zorluğu ve yoğunluğu nedeniyle zaman zaman işler aynı anda tamamlanamamaktadır. Belediyemizce bu konuda destek olunarak, hafta sonuna kadar yaya geçiş çizgileri karşısında yaya geçişleride parke taş olarak düzenlenecektir.
Konu hakkında kamuoyunun ve gazetelerimizin duyarlılığına teşekkür ediyoruz. Basınımızın ve halkımızın yol çalışmalarına verdiği desteğe ayrıca teşekkür ediyor durumu bilgilerinize sunuyoruz. Saygı ve sevgilerimizle” denildi. 

 


Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.