OSMANELİ BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

OSMANELİ BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

Osmaneli Belediyesi sürekli eğitim merkezi hayati bir hizmet başlatarak tüm ilçe yaşayanlarına yönelik ilk yardım eğitimleri projesine başladı. Milli...

A+A-

Osmaneli Belediyesi sürekli eğitim merkezi hayati bir hizmet başlatarak tüm ilçe yaşayanlarına yönelik ilk yardım eğitimleri projesine başladı. Milli eğitim, halk eğitim ve Osmaneli belediyesi ortak protokolü ile başlayan proje kapsamında tüm kamu çalışanlarına ve talep eden halka yönelik yaklaşık 2000 kişiye ilk yardım uygulama eğitimleri gerçekleştirilecektir.  Geçtiğimiz hafta başlayan eğitime şuana kadar 100 kişi ilk yardım eğitimi aldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Münür Şahin; Türkiye'de bu konuda bir bilinç eksikliği var. Acil bir durum yaşandığında nasıl müdahale etmemiz gerektiğini hiçbirimiz bilmiyoruz, ya da yanlış biliyoruz. Bu konuda ciddi bir seferberliğe ihtiyaç var. Osmaneli Belediyesi olarak amacımız tüm kesime ilk yardım eğitimleri vererek yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini sağlamak ve hasta ya da yaralının durumunun kötüleşmesini engellemek oldugunu" soyledi.

ilk-yardim-seferberligi-2.jpg

 

Bu haber toplam 3815 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum