OSMANELİ BELEDİYESİ CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİNDE

OSMANELİ BELEDİYESİ CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİNDE

Turizmi çeşitlendirmek, 12 aya yaymak, katma değeri yüksek turizm hareketleri yaratmak ve iş hacmini arttırmak amacıyla düzenlenen, Hestourex Dünya Sağlık,...

A+A-

Turizmi çeşitlendirmek, 12 aya yaymak, katma değeri yüksek turizm hareketleri yaratmak ve iş hacmini arttırmak amacıyla düzenlenen, Hestourex Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 4-7 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. 

Fuara Bilecik İlimizi temsilen sadece Cumhurbaşkanlığının davetleri ile Osmaneli Belediyesi katıldı.
Hestourex'te tüm dünyadan seçilerek davet edilen alım heyeti statüsündeki yetkililere Osmaneli ve Bilecik İlimizin  sağlık, spor ve alternatif turizmdeki altyapısı ve potansiyeli tanıtılmaktadır. Dünyada turizm alanında en geniş kapsamlı ikili iş geliştirme platformu olan Hestourex ile her yıl uluslararası ikili ve çok taraflı iş birliği antlaşmaları yapılarak, katma değeri yüksek sağlık, spor ve alternatif turizm geliştirilecek; ülkemizin 2023 hedefleri içinde bulunan 50 milyon turist ve 50 milyar dolar turizm gelirine ulaşılacaktır.

c763d29c-9a75-482f-b2f6-7c64349012c4.jpg

Osmaneli Belediyesi Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Hestourex Dünya Sağlık, spor Alternatif Turizm kongresi ve fuarına katılım sağlayan Bilecik Belediyeleri arasında tek belediye oldu. Fuarda BEBKA ile birlikte Bilecik’in tanıtımı ve B2B İş görüşmeleri gerçekleştiriliyor.  Sağlık turizmi kapsamında Osmaneli içmeler tesisi, alternatif turizm kapsamında 12 farklı doğa yürüyüş parkurlarımız, spor turizmi kapsamında ise dünya takımlarına kamp ve FİFA standartlarındaki sahalarımız tanıtıldı. 

Osmaneli Belediye standını ziyaret edip B2B İş görüşmeleri yapan ülkeler arasında Rusya, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan, Azerbaycan, Almanya ve Katar ülkelerinin temsilcileri Osmaneli Belediyesinin imkanları ile oluşturulan kamp ve konaklama yerleri hakkında incelemelerde bulundular.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;"Hestourex Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Antalya'da gercekleştirildi.Osmaneli turizmde yükselen bir değer olarak fuarda yerini aldı.Sağlık,Spor,Tarih,Doğa ve Eko turizm alanlarında Osmaneli fuarda çok ilgi çekti.Osmaneli çok kısa bir sürede ilimizin,bölgemizin ,Türkiye'nin ve Dünya'nın önemli turizm merkezlerinden biri olacak.Bilinen 18 medeniyete ev sahipliği yapan Osmaneli turizmde bu ilgiyi hakediyor.Esnafımız artık gelecek turistleri ağırlayacak planlamaları yapmaya devam etmeli.Bu konuda Esnaf Sananatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız ve sivil toplum örgütlerimizle birlikte çalışıyoruz."dedi.

b33ddc8c-b4b7-40d3-bd64-845b474826d7.jpg

Bu haber toplam 2885 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.