OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN : RAMAZAN HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN : RAMAZAN HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

Ramazan ayının Osmaneli’de huzurlu bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıklarını yaptıklarını açıklayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,...

A+A-

Ramazan ayının Osmaneli’de huzurlu bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıklarını yaptıklarını açıklayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Hemşerilerimin Ramazanı Şeriflerini şimdiden kutluyorum” dedi. 
Başkan Şahin Ramazan hazayı ile ilgili olarak da, “Ramazan için iftar yemeklerimizi bu yıl her akşam Şehitler Parkımızda Sakarya Salonumuzda vereceğiz. Halkımızı Sakarya Salonumuza İftar Programlarımıza bekliyoruz.” dedi.

Mahalle İftar Programlarımız ise geleneksel hale getirdiğimiz "Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Korosu" eşliğinde gerçekleşecektir; Mahalle iftar programlarımız  ilki 1 Haziran 2017 Perşembe günü Camicedit Mahallesinde başlayacak, 8 Haziran 2017 Perşembe günü Haceloğlu Mahallesinde, 15 Haziran Perşembe günü İnönü Mahallesinde, 16 Haziran 2017 Cuma günü Şehitler Parkında büyük iftar, 19 Haziran 2017 Pazartesi günü TOKİ konutlarında ,22 Haziran 2017 Perşembe günü Camikebir mahallesinde halkımızla birlikte olacağız.
Bu yıl yine Ramazan boyunca halkımızı sahura Davulcularımız Fazlı Arslan Ve Güven Küçük kaldıracaklardır.
Cami Kebir Mahallemizde kadınlar için mukabele ve teravi programlarımız Mustafa Özlü Hocamız tarafından "Sülüman Ağa Konağında" gerçekleştirilecektir.
Osmaneli’li hemşerilerimin Mübarek Ramazan Ayını şimdiden kutlar, Allahtan dualarımızın makbul ve kabul olacağı, huzur içinde geçireceğimiz birlik ve beraberliğimizin arttığı günler olmasını dilerim. “dedi.

 

Bu haber toplam 2167 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.