“OSMANELİ ARAZİLERİ KİMYASAL ATIKLARLA ZEHİRLENİYOR”

“OSMANELİ ARAZİLERİ KİMYASAL ATIKLARLA ZEHİRLENİYOR”

Osmaneli İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’un, İl Genel Meclisinde gündeme getirdiği, Osmaneli sınırları içerisindeki arazilere dökülen...

A+A-

Osmaneli İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’un, İl Genel Meclisinde gündeme getirdiği, Osmaneli sınırları içerisindeki arazilere dökülen Kimyasal atıklarla ilgili olarak harekete geçildi. 
İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur İl Genel Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada; “Osmaneli ilçemizin İçmeler tesisleri ile Ciciler köyü arasındaki araziye kimyasal atıklar dökülüyor. Bu atıklar hem araziye, hem de Sakarya nehrine büyük zararlar veriyor. Bu konuda çalışma yapılmasını istiyoruz. Bu atıkları Osmaneli sınırları içerisine kimler döküyorsa bulunup gereğinin yapılmasını istiyoruz” dedi. Orhan Uğur’un gündeme getirmesi ile birlikte, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karayolları Şube Müdürlüğü harekete geçerek, dökülen atıklardan numuneler alındığı, bu numunelerin incelenmesinin ardından atıkların nereden geldiği konusunda tespit yapılabileceği bilgilerine ulaştık. Geçtiğimiz yıllarda da Osmaneli ilçe sınırları içerisindeki arazilere kimyasal atıkların döküldüğü görülmüştü. Tarım kenti olan Osmaneli ilçesine dökülen bu atıklardan özellikle çiftçilerin muzdarip olduğu öğrenildi. 

orhan-ugur-resim-2.jpg

 

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum