ORTAOKULLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN DÖNEN ZEHRA ARI “DESTEKLERİNDEN DOLAYI HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

ORTAOKULLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN DÖNEN ZEHRA ARI “DESTEKLERİNDEN DOLAYI HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Marmaris’te düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Orta Okullar Taekwondo Türkiye Şampiyonası Zehra Arı için şanssız geçti.Ortaokullar Taekwondo şampiyonasına...

A+A-

Marmaris’te düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Orta Okullar Taekwondo Türkiye Şampiyonası Zehra Arı için şanssız geçti.

Ortaokullar Taekwondo şampiyonasına 55 Kg.da Osmaneli’yi temsilen katılan başarılı sporcu Zehra Arı, kendisiyle birlikte Türkiye’nin en iyisi olan Eskişehir’li Zeynep Şeyma Turhan ile erken final olarak adlandırılacak maçta karşı karşıya geldiler. Galip gelenin Türkiye şampiyonu olacağı maçta, Zehra Arı ilk raundu berabere bitirdi. İkinci ve üçüncü rauntlarda ise rakibi Zehra Arı’ya üstünlük sağlayarak maçı kazandı. Zehra Arı’nın rakibi Zeynep Şeyma Turhan, Zehra Arı’yı yendikten sonra Türkiye şampiyonu oldu.

2017 yılında katıldığı 8 şampiyonadan da madalya ile dönen Zehra Arı, ilk kez madalyasız Osmaneli’ye döndü. Büyük bir şanssızlık yaşadığını söyleyen Zehra Arı, “55 Kg.da en iyi olarak adlandıracağımız 3 sporcu idik. Büyük bir şanssızlık eseri olarak Eskişehir’li Zeynep Şeyma Turhan ile ilk maçta karşılaşmak zorunda kaldık. Erken final niteliğindeki maçı kaybettim. Bu maçtan sonra daha çok çalışmam gerektiğini, Temmuz ayında yapılacak olan Yıldızlar Taekwondo Türkiye şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanmam gerektiğini anladım. Yıldızlar kategorisinde yılın son şampiyonası olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasından madalya ile dönmek için olanca güzümle çalışacağım” dedi. Kendisine destek olanlara da teşekkür eden Zehra Arı, “Başta Hocam Mesur Düş olmak üzere, Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aslan Yıldız ve tüm Osmanelililere teşekkürlerimi sunuyorum. Madalya alamadan döndüğüm bir turnuvadan sonra bile bana gösterdikleri destek beni daha da hırslandırıyor. Daha başarılı olmak için buradan söz veriyorum” dedi. 

Bu haber toplam 2976 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.