“ONU OSMANELİ’YE AK PARTİ TANITTI”

“ONU OSMANELİ’YE AK PARTİ TANITTI”

MV. Selim Yağcı; “Az nüfuslu ilçelerimizin belediyelerinin kendi kendilerine yetecek kadar güçleri ve bütçeleri yoktur. Bu nedenle Belediyecilik arkasında güç olmaz ise, lojistik destek olmaz ise zor bir iştir”

A+A-

Ak Parti Osmaneli seçim bürosunun açılışını 08Mart 2019 Cuam günü Saat 14.00’da Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın katılımları ile yaptı.

Osmaneli Teyyare meydanındaki seçim açılışına Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz, partililer, kadın ve gençlik kolları katıldılar. Seçim Bürosu açılışına katılan Milletvekili Yağcı yaptığı konuşmada; “31 Mart tarihinde Yerel seçimlerimizi yapacağız. Bildiğiniz gibi Osmaneli ilçemizde 3 dönemdir Ak Parti Belediyeciliği vardır. Belediyecilik arkasında güç isteyen, lojistik destek isteyen bir şeydir. Bizim şehirlerimizin özellikle az nüfuslu ilçelerimizin belediyelerinin kendi kendilerine yetecek kadar güçleri ve bütçeleri yoktur. Bu nedenle Belediyecilik arkasında güç olmaz ise, lojistik destek olmaz ise zor bir iştir. Bizler üç dönemdir Ak düşünce ile Osmaneli ilçemize hizmet ettik. 31 Mart seçimleri öncesinde, aynı 2014 seçimlerinde olduğu gibi, aynı mekanizma bir karar verdi. Bu dönem Mustafa Kürek ile seçimlere girme kararı aldı. İnşallah sizlerin de desteği ile Mustafa Kürek’le çalışmaya ve Osmaneli’yi şahlandırmaya devam edeceğiz. Kendisi için olduğunda güzel diyenler, o mekanizmayı beğenenler, bugün kendileri olmadığı zaman “Beni Osmaneli Halkı İstiyor diyerek bir savsatayla başka bir yolculuğa devam etmek istiyorlar.

onu-osmaneline-ak-parti-tanitti-2.jpg

Onu Osmaneli halkına tanıtan Ak Parti İktidarıdır, Ak Parti Hükümetidir. O önce Ak Partinin rızasını, Ak Parti’nin helalliğini alacak ki ondan sonra halka gidecek. Bizler inanıyor ve güveniyoruz ki Osmaneli halkı bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Ak Partimizle birlikte el ele gönül gönüle 2023 Osmaneli’sini inşaa edeceğiz. Bizler Mustafa Bey kardeşimizin arkasındayız. İnşallah teşkilatlarımız ile genel merkezimiz ile Cumhurbaşkanımız ile hep birlikte başaracağız. Birileri sevgiden, bağlılıktan bahsediyor. Ben Ak parti’ye döneceğim diyor. Bu kararın arkasında MYK’nun ve Sayın Cumhurbaşkanının imzası vardır. Hadi bizlerin hatırı yok, Ak Parti’nin hatırı yok, çok sevdiğini iddia ettiğin Sayın Cumhurbaşkanımızın da mı hatırı yok” dedi.

Konuşmanın ardından Seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi ve katılanlara pilav ayran ikramında bulunuldu. Daha sonra Milletvekili Yağcı, Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek ve partililer kapalı pazarda esnaf gezisi yaptılar.

onu-osmaneline-ak-parti-tanitti-3.jpg

Bu haber toplam 4672 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum