ONLAR TOPLUMUN EN ÖNEMLİ BİREYLERİ

ONLAR TOPLUMUN EN ÖNEMLİ BİREYLERİ

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kuruluş evraklarını Osmaneli Kaymakamlığına teslim eden ve 22 Mayıs 2019 Çarşambu günü de Osmaneli’de yaşayan Engelli...

A+A-

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kuruluş evraklarını Osmaneli Kaymakamlığına teslim eden ve 22 Mayıs 2019 Çarşambu günü de Osmaneli’de yaşayan Engelli vatandaşlar ile iftar sofrasında bir araya gelen Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardımsevenler Derneği yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyorlar. 
Osmaneli ilçesinde uzun zamandır yatalak olan Barış Bal’a, Engelliler kurucu dernek başkanı Özden Karip ve Başkan Yardımcısı Mehtap Metin, ihtiyacı olan Havalı Yatağı teslim ettiler. Konu ile ilgili olarak biraçıklama yapan Dernek Başkanı Özen Karip; “Osmaneli ilçemizin en büyük eksikliklerinden biri olan Engelliler Derneğimizin kuruluş çalışmalarını başlatarak, Engelli vatandaşlarımızı bir çatı altında toplamak arzumuz sona ermiş bulunmaktadır. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanmımzın da destekleri ile Derneğimiz kuruluş aşamasında olsada faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Unutulmamalıdır ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımız karşısında hepimizin empati yapması gerektiğine inanıyorum. Onlar yaşadığımız toplumun en önemli bireyleridir. Onlara göstereceğimiz en büyük ilgi sevgidir. Bugün de Barış arkadaşımızın ihtiyacı olan Havalı yatağını kenisine teslim ettik. Diğer engelli vatandaşlarımızın da ihtiyaçları imkânlar dâhilinde tamamlanacaktır. Fakat bizlerin en büyük isteği, Engelli vatandaşlarımız için Osmaneli ilçemizde bir lokal temin etmek, onları toplumun içine daha çok katmak, onların da vlerinin dışında bir hayatları olmasını sağlamaktır. İnşallah bunları da Sayın Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve bu konuda duyarlı olan esnaf ve işadamlarımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın ayesinde elde edeceğiz” dedi. 

 


Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.