OLDU OLACAK YOLU TAMAMEN KAPATSAYDINIZ

OLDU OLACAK YOLU TAMAMEN KAPATSAYDINIZ

Osmaneli’nin merkezinde geçmişten gelen trafik yoğunluğunu, bazı kurum ve kuruluşların yanlış uygulamaları daha da artırıyor.  İlçenin en işlek...

A+A-

Osmaneli’nin merkezinde geçmişten gelen trafik yoğunluğunu, bazı kurum ve kuruluşların yanlış uygulamaları daha da artırıyor.  İlçenin en işlek caddesi olan, Yunus Söylet caddesi üzerinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifi, bina giriş kapısının önüne araç park edilmemesi için koyduğu bariyerler zaten dar olan yolun üzerine koyunca, trafik yoğunluğuna sebep oluyor.

yolu-tamamen-kapatsaydiniz-(1).jpg

Tarım Kredi Kooperatifi, bina giriş kapısının önüne araç park edilmemesi için bariyer koymuş. Fakat bariyerleri zaten dar olan yolun üzerine koyunca, trafik yoğunluğuna sebep oluyor. Yaklaşık on günden bu yana yola konulan bariyerle ilgili olarak yetkililerin hiçbir şey yapmaması vatandaşların tepkisine neden olmaktadır. 

yolu-tamamen-kapatsaydiniz-(3).jpg
Gazetemizi arayarak ve bizzat gelerek şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Tarım Kredinin binasının da bulunduğu yol zaten dar bir cadde. Özellikle akşam saatlerinde ve Pazarın olduğu Cuma günleri burada yoğun trafik yaşanıyor. Tarım Kredi Kooperatifinin kendi kapısının kapanmaması için yolun ortasına getirip duba koyması, trafiği iyice zora sokuyor. Herkes kapısının önü kapanmasın diyerek, binasının önüne duba koymaya kalkarsa, bizler ne yaya olarak, ne de araçlarımızla gidecek yol bulamayacağız. Bu dubaların buradan kaldırılmasını istiyoruz. Yetkililer bu işe bir çare bulsunlar” dediler. 

yolu-tamamen-kapatsaydiniz-(4).jpg

yolu-tamamen-kapatsaydiniz-(2).jpg

Bu haber toplam 2067 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum