ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNDE BEYANNAME SÜRESİ 28 ŞUBAT’TA SON

ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNDE BEYANNAME SÜRESİ 28 ŞUBAT’TA SON

Ölçü ve tartı aleti kullanan esnafların, 3516 Sayılı Ölçü ve Ayarlar kanunun 1 ve 2.nci maddeleri gereğince 28 Şubat 2017 mesai bitimine kadar beyanname...

A+A-

Ölçü ve tartı aleti kullanan esnafların, 3516 Sayılı Ölçü ve Ayarlar kanunun 1 ve 2.nci maddeleri gereğince 28 Şubat 2017 mesai bitimine kadar beyanname vermeleri gerekiyor.

Ölçü ve tartı aleti kullanan esnafların 28 Şubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar Osmaneli Belediyesi Tahakkuk servisine müracaat etmeleri gerekiyor. Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada, “Esnaflarımız ölçü ve tartı aletlerinin her iki yılda bir yapılan periyodik muayeneleri için belediyemize beyanname vermek zorundadırlar. 28 Şubat tarihi son gün olduğundan, esnaflarımız beyanname verme işini geciktirmemelidirler. Osmaneli Belediyesi Tahakkuk servisine müracaatları halinde kendilerine her konuda yardımcı olunacaktır. İşyerlerinde yapılan kontrollerde damgası kopmuş, damga süresi dolmuş ölçü aletini kullanan kişilere, 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar kanunu gereğince her ölçü aleti için 1.464.-TL idari para cezası verilir. Esnaflarımızın cezaya kalmamaları için beyannamelerini zamanında vermeleri gerekir” denildi. 


Bu haber toplam 1560 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.