ÖĞRETMENLER YENİ MÜFREDATA HAZIRLANIYOR

ÖĞRETMENLER YENİ MÜFREDATA HAZIRLANIYOR

Bu sene 1, 5 ve 9. sınıf öğrencileri yeni hazırlanan müfredat ile eğitime başlayacaklar.  Uygulanacak yeni müfredat hakkında öğretmenlere eğitim...

A+A-

Bu sene 1, 5 ve 9. sınıf öğrencileri yeni hazırlanan müfredat ile eğitime başlayacaklar.  Uygulanacak yeni müfredat hakkında öğretmenlere eğitim seminerleri verilmeye başlandı. Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, “Güncellenen Öğretim Programları Tanıtım Seminerleri” toplantısı  Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlendi.

ogretmenler-yeni-mufredata-hazirlaniyor.jpg

Halk Eğitim Merkezi salonda birincisi düzenlenen toplantıya Sınıf öğretmenleri ve Branş öğretmenleri katıldı. Seminer Osmaneli İlkokul öğretmeni Hasan Kayalı, Osmangazi İlkokulu öğretmeni Tuğba VarIı, Osmangazi İlkokulu öğretmeni Şerif´e Elmas tarafından verildi.ÖĞRETMENLER YENİ MÜFREDATA HAZIRLANIYORSeminerde öğretmen rehberliğinde öğrencilerin edinmesi hedeflenen temel bilgi ve beceriler, sosyokültürel hayat ile bilim ve teknolojideki hızlı değişim ve gelişmeler, toplumun ve ferdin ihtiyaç duyduğu vasıflar, değerler eğitimi, öğretim programlarının yenilenmesi ve güncellenmesi, öğretim programlarının yenilenmesi ve uygulanmasında öğretmenlerin rolü gibi konular üzerinde duruldu.

Bu haber toplam 1639 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.