ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Dünyanın en kutsal mesleğini yapan Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler günü Osmaneli’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 24 Kasım Öğretmenler...

A+A-

Dünyanın en kutsal mesleğini yapan Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler günü Osmaneli’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 
24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Saat 14.30’da Atatürk anıtına çelenk konmasıyla başlayan etkinlikler Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programa Osmaneli Belediyesi Sakarya Salonu’nda devam edildi. 

Sakarya Salonunda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Programda Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından katılımcılara şiir dinletisi sunuldu.Öğretmenlerle ilgili slayt gösterisinin ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. Öğretmenlerin sunduğu Oratoryo gösterisinin ardından öğrenciler arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Emekliye ayrılan Orhan Yiğit ve İsmet Kiraz’a şeref madalyası verildi. 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliği öğretmenlere sunulan ikram ile sona erdi. 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDIÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI2.jpgÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI3.jpgÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.jpg

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI5.jpgÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI6.jpg

Bu haber toplam 1684 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.