Öğrencilere Hizmet Asli Görevimizdir

Öğrencilere Hizmet Asli Görevimizdir

Nuri Giyim Sahibi Alp Çetin,ÖĞRENCİLERİMİZE HİZMET ASLİ GÖREVİMİZDİR.Bugünün çocukları, yarınların büyükleri olan çocuklarımıza her türlü...

A+A-

Nuri Giyim Sahibi Alp Çetin,

ÖĞRENCİLERİMİZE HİZMET ASLİ GÖREVİMİZDİR.

Bugünün çocukları, yarınların büyükleri olan çocuklarımıza her türlü hizmeti yapmak biz bugünün büyüklerinin asli görevidir.

nuri-giyim-(7).jpg

            Osmaneli ilçemizde 2016 -2017 eğitim ve öğretim döneminde öğrenim görecek olan öğrencilerimizin tüm okul kıyafetlerini şimdiden satışa sunan Nuri Giyimin sahibi Alp Çetin, öğrencilerimizin sıkıntı çekmemesi için kıyafetleri şimdiden getirdiklerini belirterek, “Okullarımızın açılmasına az bir zaman kaldı. Osmaneli ilçemizde bulunan tüm okulların idarecilerinin belirlemiş olduğu okul kıyafetlerini getirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin ve öğrenci velilerimizin okul kıyafeti konusunda sıkıntı yaşamamaları ve dışarıdan kıyafet aramamaları için idarecilerimizin belirlemiş olduğu kıyafetlerimizi mağazamızda satışa sunmuş bulunmaktayız. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza ve okullarda okuyan öğrencilerimize hizmet etmek bizlerin asli görevidir” dedi.

nuri-giyim-(4)-001.jpg

 

Bu haber toplam 4761 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.