ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM YAVUZ’A TEŞEKKÜR

ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM YAVUZ’A TEŞEKKÜR

2018-2019 yılı Eğitim Öğretim döneminin sona ermesi münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, okul müdürleri ve öğretmen kadroları...

A+A-

2018-2019 yılı Eğitim Öğretim döneminin sona ermesi münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, okul müdürleri ve öğretmen kadroları ile öğrenciler, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz' u makamında ziyaret ettiler. Eğitim ve öğretime yaptığı katkılardan ve desteklerinden dolayı Kaymakam Yavuz 'a teşekkürlerini ilettiler.
Kaymakam Yavuz, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Öğretmen ve öğrencilere ikramlarda bulunarak, konuşma yaptı.
Konuşmasında; "Sizleri yetiştiren öğretmen arkadaşlarım gelecek nesillerimizi yetiştiriyor. İyi bir nesil iyi bir çocuk iyi bir genç olarak devletine milletine katma değer sağlayan katma değer üreten bir genç, bir birey yetiştirme çabasındayız. Dolayısıyla çok çalışmamız lazım.
Osmaneli ilçemizin başarılı öğrencileriyle başarılı projeleriyle sadece ilçede değil Bilecik ilinde bölgemizde hatta ülke genelinde isminden söz ettirmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.
Öğrencilere ve öğretmenlere gelecek eğitim öğretim yılında daha başarılı bir dönem temenni ederek, öğrencilerden, tatilin mutlaka kitaplar okuyarak da değerlendirilmesini istedi.

ogrencilerden-kaymakam-yavuza-tesekkur-1-001.jpg

 

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.