ÖĞRENCİ SAYISI 1400 OLACAK

ÖĞRENCİ SAYISI 1400 OLACAK

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2020-2021 eğitim dönemi için Osmaneli MYO’na yeni bir bölüm daha ilave etti. Özellik aşçılık başta olmak üzere...

A+A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2020-2021 eğitim dönemi için Osmaneli MYO’na yeni bir bölüm daha ilave etti. Özellik aşçılık başta olmak üzere öğrencilerin tercih ettiği bölümlere 2.öğretim ilavesiyle öğrenci sayısı önümüzdeki öğretim döneminde dahada artacak. Şu an 1.100 öğrenciyle öğretim yapılan MYO da üst sınıflardan dersleride olanlarda eklendiğinde ve yeni bölümünde ilavesiyle Osmaneli MYO da öğrenci sayısı 1350-1.400 kişiye ulaşacak.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan acıklamada;
"Buna göre Üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesinde Odyoloji Bölümü, Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Rekreasyon Yönetimi Bölümü, Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce Mütercim-Tercümanlık Bölümü, Osmaneli Meslek Yüksekokulunda Evde Hasta Bakımı Programı ve Pazaryeri Meslek Yüksekokulunda Çevre Sağlığı Programı açılacak. İlgili bölüm ve programlar, YÖK Yürütme Kurulu’nun 31.12.2019 tarihli toplantısıyla Üniversiteye kazandırıldı." Denildi.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Osmaneli Beldiye Başkanı Münür Şahin; ”Osmaneli Belediyesi olarak bugünlerde bitirmek üzere olduğumuz ve Osmaneli MYO na tahsis edeceğimiz 5 derslik ve büyük bir mutfağı içeren Kelemcioğlu Konağı eğitime çok büyük katkı sağlıyacak. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof Dr İbrahim Taş'a ve emeği geçen kurul üyelerine yeni bölüm ve ilave 2.öğretim kontenjanları için teşekkür ediyoruz” dedi.

ogrenci-sayisi-1400-olacak-1-(1).png

 

Bu haber toplam 1907 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.