OEDAŞ’TAN 40 MİLYONLUK YATIRIM

OEDAŞ’TAN 40 MİLYONLUK YATIRIM

OEDAŞ, 2018 yılı içerisinde 40 milyon TL yatırım bedelli hizmeti Bileciklilere sunmayı hedefliyor.Osmangazi EDAŞ, tüketicilere kaliteli ve kesintisiz elektrik...

A+A-

OEDAŞ, 2018 yılı içerisinde 40 milyon TL yatırım bedelli hizmeti Bileciklilere sunmayı hedefliyor.

Osmangazi EDAŞ, tüketicilere kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak amacıyla Bilecik il genelindeki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini üstlenen Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), enerji nakil hatlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Bazı ilçe merkezleri ve kırsalda başlayan çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda devam edeceği, toplam bedeli 40 milyon TL civarındaki yatırımların 2018 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Planlanan çalışmaların gerçekleşmesiyle birlikte yatırımlardan Osmaneli ilçesi ve köyleri de yararlanacak. Osmaneli ilçesine bağlı; Bereket, Hisarcık, Boyunkaya, Oğulpaşa, Selimiye, Borcak, Kaşıkçı, Soğucakpınar, Ericek, Çerkeşli, Beşevler, Sarıyazı, Yeşilçimen, Adliye, Ağlan, Akçapınar, Benli, Gaziler, Akçapınar, Düzmeşe ve Çiftlik köyleri. Gaziler Mahallesi’ne de 2018 yılı sonuna kadar yatırımlar gelecek.

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.