ODÖKSAN’IN ŞAMPİYONU 1. HAT

ODÖKSAN’IN ŞAMPİYONU 1. HAT

Osmaneli’nin en eski fabrikalarından biri olan ELBA ODÖKSAN A.Ş Fabrikasında düzenlenen bölümler arası halı saha futbol turnuvası 3 hafta boyunca kıran...

A+A-

Osmaneli’nin en eski fabrikalarından biri olan ELBA ODÖKSAN A.Ş Fabrikasında düzenlenen bölümler arası halı saha futbol turnuvası 3 hafta boyunca kıran kıran maçlara sahne oldu. 
Sakarya kenarında bulunan Adapark Halı sahasında düzenlenen futbol turnuvasına, Osmanelili futbolseverler de hayli ilgi gösterdiler. Kalabalık seyirci önünde oynanan maçlarda fabrika çalışanları, mesleklerideki ustalıklarını, halı sahada da göstermek için gayret sarf ettiler. Zaman zaman futbol sertliği içinde fakat centilmence geçen müsabakaların sonunda 1. Hat Şampiyon oldu. Final maçını Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in de izlediği turnuvanın sonunda şampiyon olan 1. Hatta kupasını Belediye Başkanı Şahin ile birlikte ELBA ODÖKSAN A.Ş. Genel Müdürü Ali Toloğlu birlikte verdiler. 2. Ve 3. Olan takımlara da madalyaları takdim edildi. 2.cisi düzenlenen Bölümler Arası Futbol Turnuvasını Şampiyon bitiren 1. Hatta kupasnın yanı sıra Genel Müdür Ali Toloğlu tarafından 160’ar liralık şampiyonluk çekleri de takdim edildi. 

f2c8f5fc-9882-46eb-896a-9ee8e19f96ef.jpg

 

Bu haber toplam 5027 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum