O OSMANELİ’YE, OSMANELİ ONA DOYAMADI

O OSMANELİ’YE, OSMANELİ ONA DOYAMADI

Yaklaşık 2 yıldan bu yana Osmaneli İlçe Kaymakamı olarak görev Yapan Naif Yavuz’un tayini çıktı. Osmaneli’de görev yaptığı süre boyunca,...

A+A-

Yaklaşık 2 yıldan bu yana Osmaneli İlçe Kaymakamı olarak görev Yapan Naif Yavuz’un tayini çıktı. 
Osmaneli’de görev yaptığı süre boyunca, vatandaşlarla iç içe sami görüntüler sergileyen, hemen hergün bir köy gezisi yapan, gittiği köylerde yaşlıların ev ziyaretlerini ihmal etmeyen Kaymakam Naif Yavuz, Osmaneli ilçesinde gösterdiği performansla, Devlet adamı değil, Millet Adamı göstergesi ile vatandaşların gönlünde taht kurarak takdirlerini kazanmıştı. Makamına gelenleri asla geri çevirmeyen, yaşlısından gencine makamında ve sokakta kimin ne derdi varsa ilgilenen ve dinleyen Kaymakam Naif Yavuz’un tayini Bursa’nın Gürsu ilçesine çıktı. Günün herhangi bir saatinde, bir esnafın dükkânında rastladığımız Kaymakam Yavuz’a, çiftçilerimizin tarlasında da rastlamak, yaşlı bir teyze veya amcanın evinden çıkarken de rastlamak mümkün idi. Devletin kanun ve Nizamları çerçevesinde vatandaşa hizmet götürmeyi pratik hale getirmiş olan Kaymakam Yavuz'un Osmaneli ilçesinde daha yapacak çok işi varken, tayininin çıkması Osmanelili vatandaşları da üzmüş bulunmakta. Konuştuğumuz birçok Osmanelili esnaf, çiftçi ve vatandaş; "Sayın Kaymakamımızı çoğu zaman sokakta yürüken görürdük. Genelde sabahları işine yürüyerek giderdi. Sokakta bizleri gördüğünde hal hatır soran, herhangi bir sıkıntımız olup olmadığını öğrenmeye çalışan bir Devlet Adamı idi. Mütevazi kişiliği ile çat kapı dükkanımızdan içeri girerek çay içmeye geldiğini söyleyen, tarlamızın önünden geçerken aracını durdurup yanımıza kadar gelerek bizlere kolay gelsin diyen Sayın Kaymakamımızın tayini bizlere göre çok erken olmuştur. Osmaneli ilçemiz değerli bir hizmet Adamını çok erken kaybetmiştir" dediler. 
Her zaman “Devlet Milleti için vardır” sözünü dile getiren Kaymakam Naif Yavuz’a, OSMANELİ HABER GAZETESİ olarak tayin olunduğu Gürsu ilçesinde yapacağı hizmetlerde sonsuz başarılar diliyoruz. 

o-osmaneliye-osmaneli-ona-doyamadi-2-001.jpg
NAİF YAVUZ KİMDİR?
 
1978 Muş doğumlu olup, ilk, orta ve liseyi Muş Merkezde bitirdi. İ.Ü. İİBF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
2004 yılında Gebze Mal Müdürlüğünde gelir uzmanı olarak görev yaptı.
25 Şubat 2005 tarihinde Şanlıurfa’da Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine geçiş yaptı.
1 yıl süreyle Londra Middlesex Üniversitesinde; İngilizce dil eğitimi ile birlikte Avrupa’nın  kültürel, sosyal ve ekonomik alanlarında çalışmalar da bulundu. 
22.11.2011 tarihinde Türk İdareciler Derneği tarafından yapılan değerlendirme toplantısıyla Şırnak Uludere ilçesinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar dolayısıyla yılın idarecisi seçildi. Yılın İdarecisi Ödülü, 10.01.2012 Türk İdareciler Gününde Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından verildi.
11 Ocak 2012 Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneğinin, eğitim ve kültür alanında çalışmalar yapan yılın kaymakamı dalında eğitime yaptığımız katkılar nedeniyle 2012’de yılın kaymakamı ödülüne layık görüldü.                                        
Biri İçişleri Bakanı olmak üzere üç maaş ödülü, çalıştığı valiler tarafından 3 üstün başarı belgesi, 13 başarı belgesiyle ödüllendirildi.
Orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve Azra, Ahmet Akif, Ahsen ve Asım Eren adlarında 4 çocuk babasıdır.
 KARİYERİ
 Değişik alanlara ait 32 sertifikaya sahip olan kaymakam Yavuz sırasıyla
Gülağaç,
Eskil,
Doğankent,
Uludere,
Gömeç, 1,5 yıl vekâleten Ayvalık ve Kelkit ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu.
01.09.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bilecik Osmaneli ilçesine atanan Kaymakm Yavuz, bundan sonra Bursa Gürsu ilçesi kaymakamı olarak görev yapacaktır. 

 

Bu haber toplam 14623 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum