MÜNÜR ŞAHİN

MÜNÜR ŞAHİN

O GÜNLER ÇOK YAKINDIR

A+A-

Biz Türk’leri savaşlarla yok edemediniz.
Kurla, ekonomiyle bunu başaramazsınız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ABD ve emperyalist ülkelere karşı milli duruş sergiliyor ve hadlerini bildiriyor.
Atatürk ve silah arkadaşları emperyalizme karşı savaştı ve direndi. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti kuruldu ve emperyalist işgalci ülkelere dersi verildi.

Bu gün yine başta ABD olmak üzere AB ülkeleri ve emperyalistler darbeyle yapamadıklarını ekonomi üzerinde oynayarak gerçekleştirmeye çalışıyorlar.
Hep birlikte bu saldırıları da yok edeceğiz. Emperyalizme dersini vereceğiz.
Bu ortamda bile milli duruş sergileyemeyen ve ekonomimizi bozmak için kurlar üzerinden başta ABD olmak üzere dış güçler tarafından yapılan operasyonlara içerden destek veren hainler var.
Önümüzde iki seçenek var;
1-Ya dış güçlerin dediklerini yapıp terörle mücadeleden vazgeçip Suriye, Irak'tan çekilip sınırımızda terörist kürt devletinin kurulmasına müsaade edeceğiz. Kendi ülkemizde özerk Kürt devleti kurulmasına ses çıkarmayacağız sonra ABD ve emperyalist batının istediği İsrail yanlısı ve onların sözünden çıkmayan Kürt devletini tanıyacağız. Su kaynaklarımızı barajlarımızı bu terör devletine teslim edeceğiz. Havalimanı, nükleer santraller, barajlar, yerli savunma sanayi, yerli otomobil kısaca ülkemiz hayrına ne varsa vazgeçeceğiz. Dış politikada ABD, AB, NATO ne derse ona uyacağız. Türk ve İslam âlemine ihanet edeceğiz. Velhasılı emperyalizmin uşağı, güçsüz zayıf, silik bir Türkiye olacağız.
2-Ya da doğru bildiğimiz yolda ilerleyip, kısa vadede ekonomimiz zarar görse nde orta ve uzun vadede güçlü ekonomisi olan, tam bağımsız, dünyada sözü dinlenen, lider ülke, mazlumlara sahip çıkan, Türk ve İslam âleminin umudu büyük Türkiye lider ülke Türkiye olacağız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları geçmişte tam bağımsız Türkiye için savaştı ve bize Türkiye Cumhuriyetini emanet etti.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan ilerleyerek emperyalizme dersini verecek ve ekonomide tezgâhları bozarak, dünyada lider ülke olma yolunda ilerleyecektir.
Türk halkı şerefini, bağımsızlığını, geleceğini, bayrağını, vatanını, milletini, devletini kutsal bilir ve onun yolunda gereken özveriyi gösterir, gerekirse de şehit olup en yüksek mertebeye ulaşır.
Kurduğu 16 devletle dünyaya her zaman hükmetmiş biz Türkler, 17. Türk devleti Türkiye Cumhuriyeti ile yine dünyada lider ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz. Türk dünyası, İslam âlemi ve ezilen, sömürülen dünya halklarının umudu büyük Türkiye, lider Türkiye dünyayı istedikleri gibi yöneten, başta ABD olmak üzere tüm emperyalistlere hesap soracak, haddini bildirecektir. O günler çok yakındır. 

Bu yazı toplam 5655 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum