O AFİŞ TEPKİ TOPLADI

O AFİŞ TEPKİ TOPLADI

ası” kapsamında sigarayla mücadele kampanyası başlatılmıştı. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı ülkenin ünlü kişilerinin yer aldığı  afiş,...

A+A-

ası” kapsamında sigarayla mücadele kampanyası başlatılmıştı. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı ülkenin ünlü kişilerinin yer aldığı  afiş, broşür, bastırılıp halka duyurusunu yapmıştı. Bu afiş ve broşürlerde şimdi FETÖ’den aranan Hakan Şükür’ün de fotoğrafı de yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü Hakan Şükür’ün fotoğrafının  yer aldığı afiş ve broşürleri dağıtması tepki topladı. Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından FETÖ’dan rana Hakan Şükür’ün fotoğrafının  yer aldığı afiş ve broşürleri dağıtması tepki topladı. Bilecik Halk Sağlığı İl Müdürü Ömer Balcı konu hakkında yaptığı açıklamada broşürlerin vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine aynı gün toplatıldığını ve depodaki bahsi geçen broşürleri imha edildiğini söyledi. Müdür Balcı, bahse konu broşürlerin 2012 yılında Bakanlık tarafından kendilerine gönderildiğini ve bu broşürlerin personel hatasından kaynaklı olarak yenileriyle karıştırıldığını söyledi.
VATANDAŞ MÜDÜRLÜKTEN DAHA DUYARLI
FETÖ  listesinde hakkında yakalama kararı çıkartılan bir ismin Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün broşüründe yer almasına vatandaş daha duyarlı davranarak tepkisini gösterirken, aynı duyarlılığı İl Müdürlüğü’nün göstermemesi dikkat çekti.
Şimdi bu kampanya kapsamında Önceki yıllardan depoda kalıpta şimdi dağıtımını yapanlar Türkiye gündemlerinden haberdar değiller mi? Zamanında bu kampanyaya yeterli destek verilmedi mi de bu broşürler 5 yıldır İl Müdürlüğü deposunda bekletiliyor? Müdür Beyin haberi olmadan personelleri böyle bir dağıtımı kendi bildikleri gibi yapıyorsa, müdür bey kurumdan bi haber mi? Yoksa il müdürü kurum içerisinde sormaya gerek duyulmayan, fazladan bir eleman olarak mı görülüyor? sorularını akla getirdi.


Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.