NE ZAMAN ÖNLEM ALINACAK

NE ZAMAN ÖNLEM ALINACAK

Osmaneli belediyesi tarafından düzenlenen Sakarya kenarı, Osmaneli halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden de vatandaşların ziyaret ettiği bir mekân...

A+A-

Osmaneli belediyesi tarafından düzenlenen Sakarya kenarı, Osmaneli halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden de vatandaşların ziyaret ettiği bir mekân haline geldi. Çay bahçelerinin bulunduğu alan akşam saatlerinde büyük bir yoğunluk kazanıyor.  Günün yorgunluğunu atmak isteyen vatandaşlar, akşam olduğunda Sakarya kenarına akın ediyorlar. Sakarya kenarı ile ilgili gazetemiz WhatsApp ihbar hattımıza son günlerde yoğun şikâyetler gelmeye başladı.
WhatsApp ihbar hattımıza gelen şikâyetlerde vatandaşlar; “Yaz aylarında insanların çocuklarıyla akşamları gidebildiği tek yer olan Sakarya Kenarında Magandalar İnsanlara Huzur vermiyor. Motorları ve arabalarıyla insanların huzurunu kaçıranlara yetkililer artık dur demelidirler.  Günün yorgunluğunu atmak için ailece gittiğimiz Sakarya kenarında, araç ve motor sesinden rahatsız olduğumuz gibi, araç ve motorların yüksek seviyede hız yapmaları,  Allah korusun bir gün bir kazaya sebebiyet verecek. Yine yaz aylarında düğünlerin çoğu Sakarya kenarındaki tesislerde yapılıyor. Bu alan çok kalabalık hale geliyor. Sakarya kenarında, çay bahçelerinin önündeki yolun hiç olmazsa akşam saatlerinde trafiğe kapatılması, araç ve motorların bu alanda gezmelerinin önlenmesi olası bir faciayı önleyeceği gibi, inanların rahat bir şekilde çaylarını içmeleri ve sohbetlerini yapmalarını da sağlayacaktır. Sakarya kenarını Osmaneli’ye kazandıran, bu alanda büyük hizmetleri bulunan Osmaneli Belediyesine ve Belediye Başkanı Münür Şahin beye çok teşekkür ediyoruz. Ancak burada bir önlem almasını da kendisinden rica ediyoruz” dediler. 
 

 


Bu haber toplam 2926 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum