NE SELİMİYE’DEN, NE DE OSMANELİ’DEN VATAN HAİNİ ÇIKMAZ

NE SELİMİYE’DEN, NE DE OSMANELİ’DEN VATAN HAİNİ ÇIKMAZ

Geçtiğimiz Cuma günü Selimiye köyünde Sosyal medyadan PKK Terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına...

A+A-

Geçtiğimiz Cuma günü Selimiye köyünde Sosyal medyadan PKK Terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alınarak tutuklanan şahsın Selimiye Köyü ile bir bağlantısı olmadığını açıklayan MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Bu topraklar yüzyıllardır Müslüman Türk toprağıdır. Ne köyümüzden, ne Osmaneli’mizden böyle vatan hainleri çıkmaz.”  dedi.

MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle Jandarma İlçe Komutanlığımızı böyle bir operasyon yapmasından dolayı kutluyorum. Çocuk katili Pkk terör örgütü mensubu bir Vatan Haininin yakalanmasından dolayı da Jandarma ekiplerimize teşekkür ediyorum. Basında yer aldığı şekliyle, yakalanan Pkk paylaşımları yapan şahsın Selimiye Köyümüzle bir ilgisi ve ilişiği yoktur. Bu topraklar yüzyıllardır Müslüman Türk toprağıdır. Ne köyümüzden, ne Osmaneli’mizden böyle vatan hainleri çıkmaz. Sosyal Medyadan pkk’yı övücü paylaşımlar yapan şahsın Doğu illerimizden birisinin nüfusuna kayıtlı olduğu ve yakalandığı iş yerinde çalıştığı öğrenilmiştir” dedi.


Bu haber toplam 2784 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.