MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

Ne Ekerseniz onu biçersiniz

A+A-

 

Kaderi Allah yazar. O asla zalim değildir. O’nun merhametinin yanında kullarının merhameti denizde bir kum tanesi bile değildir. Bizi akıl ve irade sahibi kılmış. Bize dünyada ve ahirette mutlu olmamızın anahtarı olan bir kitap vermiş. Ey akıl, ey izan sahipleri diye bizlere seslenmiş ve “Ne Ekerseniz onu biçersiniz” demiş.

Hülasa, yaşadıklarımızın sorumlusunun biz olduğumuz kara bir yazgıdır. Hadi, Paralel yapıya Allah dedikleri için kandık! Peki… PKK ve Apo’nun neyine kandık? Onlar hiçbir zaman Allah demediler. Anamız Kürt’se Babamız Ermeni dediler. Boyunlarında haç kolyeleri, Papazlarla kol kola oldular. Hz. İsa ve Meryem ananın temsili resimleri önünde poz verdiler. Hal böyle iken, büyük bir ayıpla biz bunların Kürt olduklarını kabul edip muhatap aldık.

Bir ayı aşkın süredir FETÖ ile yatıp kalkıyoruz. Şeytanın iki evladından biri FETÖ, diğeri evladı olan PKK’yı bu süreçte maalesef ihmal ettik. Şimdi ardı ardına bu alçakların saldırılarına maruz kalıyoruz. Ülkemizi kana bulayanların şehir kadrolarının pek çoğunun maaşlarını hala bizler veriyoruz.

Artık başta yönetim kadroları olmak üzere, bunlara ihanetlerinin bedelini ödetme zamanı gelmedi mi? En yalın ifade ile; Canımızı yakanların canlarını ne zaman yakacağız. Hak ettikleri cevabı vermek için daha kaç tane bombalama ve karakol baskınları, hatta düğün salonları baskınları yaşamalıyız? Kafalarını darmadağın etmekten bizleri yöneten kadroları  alıkoyan nedir veya kimlerdir? Bunları yapmaktan bizi men edenler ABD ve İsrail ise; Kur’an daki ifadesiyle bize Allah yetmez mi? Muhalefette bu yönde  kayıtsız şartsız desteğini beyan etmişken, daha neyi bekliyoruz, daha neyi bekliyorsunuz. Dün Ankara, İstanbul, Van, Elazığ, bugün Gaziantep. Yarınlarda Mersin, Edirne, Muş, Manisa, Bilecik’te demi olmasını bekliyorsunuz? Yetmedi mi bunca can, bunca evlat, bunca ana, bunca baba...

Bu yazı toplam 3787 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.