MÜŞTERİ VELİNİMETİMİZDİR

MÜŞTERİ VELİNİMETİMİZDİR

Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Aydın Yıldız, “Müşteri Velinimetimizdir” adlı proje ile Esnafların Müşteriye karşı davranış ve hizmetleri...

A+A-

Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Aydın Yıldız, “Müşteri Velinimetimizdir” adlı proje ile Esnafların Müşteriye karşı davranış ve hizmetleri konusunda eğitim düzenleyecek. 
Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Proje ile ilgili olarak Gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Hepimizin içinde yaşamaktan mutluluk duyduğu Osmaneli İlçemiz 975 yıldır bir Türk kentidir. Tarihi evleri ve konakları ile, yine tarihi özellikleri ile yerli ve yabancı turistleri çekebilecek bir şehirdir. Belediye Başkanımız Münür Şahin’in bu yöndeki çalışmalarını esnaflar olarak gönülden destekliyoruz. Osmaneli’ye gelecek olan yerli ve yabancı turistlere esnaflarımızın davranışlarını ve hizmetlerini daha iyi sunabilmeleri için bir eğitim programı hazırladık. Osmaneli’ye gelen turistlerin esnaflarımızdan göreceği muameleyi asla unutmamalarını ve onların Osmaneli’den memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamak için hazırladığımız eğitim projemizi Belediye Başkanımız Münür Şahin ile paylaştım. İlçemizin Tarih ve Kültür şehri olması yönünde çalışmalarını takdirle izlediğimiz Belediye Başkanı Şahin, bu projeden çok memnun oldu. Projeyi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Osmaneli Belediyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirmeyi karara bağladık. Şu anda bu projeye katılmak isteyen esnaflarımızdan talep alıyoruz. ine bu projeye dahil olmak isteyen esnaf arkadaşlarımız da bizlere Esnaf ve Sanatkarlar odamıza müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi. Ayrıca vatandaşları Osmaneli’li yerli esnaflarımızdan alış veriş yapmaya davet eden Oda Başkanı Aydın Yıldız, “Yeri geldiğinde evinizin anahtarını, çocuğunuzu ve en kıymetli değerlerinizi emanet ettiğiniz yerli esnaflarımız, her zaman hemşerilerimizin en büyük destekçileridir. Parası yetmeyene veresiye veren, gerektiğinde vatandaşlarımızın aldığı mallarını evine kadar teslim eden yerli esnaflarımızın daha güçlü olmaları için hemşerilerimizin de esnaflarımıza sahip çıkmalarını istiyoruz. Bizler Osmaneli’de doğduk, burada kazanıp burada harcıyoruz. Kazandığımız paralarımızı dışarıya götürmüyoruz. Düğünlerimizi de beraber yapıyoruz, cenazelerimizi de birlikte kaldırıyoruz. Bizler Osmaneli’li olarak birbirimize sahip çıkmalıyız” dedi.  


Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.