MUHALEFETİ SANDIĞA GÖMME VAKTİ

MUHALEFETİ SANDIĞA GÖMME VAKTİ

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Oğulpaşa-Yeşilçimen köyünde iftar programına katılan Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı ve Osmaneli Belediye...

A+A-

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Oğulpaşa-Yeşilçimen köyünde iftar programına katılan Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin burada yaptığı konuşmada; “24 Haziran seçimleri için Ak Parti’ye Güçlü bir destek istedik. Köyümüz her seçimde partimize ve liderimize sahip çıktı ve büyük bir oy oranıyla bizlere destek oldu” dedi. 

iftar-yemegi-(3).jpg
Başkan Münür Şahin köylülerle sohbetinde; Ramazanın birlik, beraberlik açısından önemine dikkat çekerek, aynı zamanda kültür, inanç, medeniyet ve geleneğin kurucusu olduğunu belirtti.
Başkan Şahin konuşmasının devamında "Biz, bu milletin yetki verdiği, bu milletin devlet idaresinde yetkilisin' dediği AK Parti'nin evlatlarıyız." diyen Şahin, AK Partinin milletin kendisi olduğunu söyledi.

iftar-yemegi-(2).jpg
AK Parti'yi aynı zamanda milletin evlatlarının oluşturduğu siyasi hareket olarak tanımlayan Şahin, şunları söyledi:
"O yüzden liderimizle beraber, Recep Tayyip Erdoğan ile beraber biz kendimizi, bir parti olarak değil, bu milletin evlatları olarak görüyoruz. Biz milletimizle beraber yol yürümeye, milletimizin evlatlarının geleceğini kurmaya, önünü açmaya, büyüyecek çocuklarımızın yaşayacağı Türkiye'yi beraberce kurmaya çalışıyoruz. Türkiye büyük değişimler, büyük dönüşümler yaşıyor. Büyük değişimler, büyük dönüşümler, büyük liderlerle gerçekleştirilir. Bugün Türkiye'de milletin evladı, milletin adamı, sağlam irade, bu milletin 'lider' dediği Tayyip Erdoğan'dan başka büyük değişimleri, dönüşümleri gerçekleştirecek kimse var mı? Peki, Türkiye'yi biz 2023'e, 2053'e, 2071'e taşırken, yol yürürken, samimi, dürüst, özü sözü bir Erdoğan’dan başka yol yürüyeceğimiz kimse var mı? O zaman 24 Haziran'a kadar çok çalışacağız." Dedi.

iftar-yemegi-(1).jpg
Şahin, 16 yıldır canla başla çalıştıklarını ama daha yapacak çok işlerinin olduğunu dile getirdi.
Ülkenin gücüne güç katacaklarını ve 24 Haziran'da Türkiye'yi şaha kaldırmak için sandık başına gideceklerini vurgulayan Şahin, "Güçlü Meclis güçlü Türkiye demeye var mısınız? AK Parti güçlü bir şekilde Meclise girerse Cumhurbaşkanımız da seçildiğinde çok daha güçlü hizmet edecek. Bürokrasi daha da hızlanacak. İşler daha da hızlanacak. O halde gün bugün, vakit Türkiye vaktidir." değerlendirmesinde bulundu.
Recep Tayyip Erdoğan'ı 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçeceklerini Bilecik ilinin tüm ilçeleriyle seçime hazır olduğuna dikkati çeken Şahin, "Bütün muhalefete inat, 'Durmak yok, yola devam' diyoruz. Cumhur ittifakıyla Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü meclis, hükümet için güçlü Türkiye için bütün Bilecik liderinin arkasında duruyor. Değerli köylülerim Türkiye'de, Bilecik vakti. İnce'yi de Kılıçdaroğlu'nu da sandığa gömme vakti." şeklinde konuştu.
AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana 12 seçim kazandığını belirten Şahin, şöyle konuştu:
"Kazandığımız 12 seçimin her biri birbirinden önemliydi. Bugüne kadar kazanılan seçimlerin gerçek mimarları teşkilat mensuplarıdır. Sizler sandıklarda beklediniz. Yeri geldiğinde yağmurda, karda, kışta mahallelerde tarama yaptınız. 24 Haziran seçimleri de Türkiye'de bir milat olacak. 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile şahlanış ve yeniden yükseliş ideallerimiz tüm unsurlarıyla hayata geçecek. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, sevdamız, yarınımız, vatanımız var." Dedi.

 

 

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.