“MUHACİR GENÇLİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

“MUHACİR GENÇLİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

Osmaneli Camicedit Mahallesinde Belediye sosyal tesislerindeki elektrik panosunun bazı kendini bilmezler tarafından kırılması sonrasında yapılan haber ve...

A+A-

Osmaneli Camicedit Mahallesinde Belediye sosyal tesislerindeki elektrik panosunun bazı kendini bilmezler tarafından kırılması sonrasında yapılan haber ve yorumlarda, Muhacir Mahallesi sakinlerinin ve özellikle gençlerinin suçlanmasının akabinde, Osmaneli CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlarından ırtak açıklama geldi. “Muhacir Gençliğimizin Yanındayız” diyen CHP İlçe Başkanı İsmail Er ve İYİ Parti İlçe Başkanı Cemil Özkahya, yaptıkları ortak açıklamada;  “Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İlçe Başkanları olarak bizler Muhacir Mahallemizin gençleri hedef alınarak yapılan eleştirileri ve ağır ithamları kınıyoruz. 
Çocukluğumuzun ve Gençliğimizin geçtiği Muhacir Mahallesinde kan bağı olmasada, birbirlerine Can bağıyla bağlanmış, komşuluğun akrabalıktan öteye taşındığı bu mahallenin yetiştirdiği bireyler ve ilçe başkanları olarak burada yaşayan kesimin dolaylı yönden hedef gösterilmesine ve ağır eleştirilere maruz kalmalarına sessiz kalamazdık.
Bu mahallenin Çocukları ve Gençleri yapılan hizmete zarar vermeyecek bilince ve Erdemliğe sahiptir. 
Tabiki halı sahamıza verilen zararın sorumluları tespit edilip cezalandırılmalıdır, her kimse devlet malına verdiği zararın bedelini ödemelidir. Biz ilçe başkanları olarak bu mahallenin yetiştirdiği çocukların ve muhacir gençliğinin arkasındayız, verilen zararın bu mahallenin genci tarafından yapılmadığına kefiliz. Dün olduğu gibi bugünde Muhacir Gençliğimizin yanındayız. 
Kamuoyuna Saygılarımızla” dediler.  

 


Bu haber toplam 3487 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.