Misafir Gençler Osmaneli’ye hayran kaldılar

Misafir Gençler Osmaneli’ye hayran kaldılar

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Şehirler ve Kültürler' projesi kapsamında, 125 genç Osmaneli...

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Şehirler ve Kültürler' projesi kapsamında, 125 genç Osmaneli ilçemize geldi.

misafir-ogrenciler-osmaneliye-hayran-kaldi-(1)-002.jpg

Gençlerin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyetimizi, şehirlerimizi ve kültürümüzü tanımaları için başlatılan ve tüm masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanan eğitim projesi kapsamında ilçemizi gezen gençler, özellikle Osmaneli ilçemizin tarihi evlerine hayran kaldılar.

misafir-ogrenciler-osmaneliye-hayran-kaldi-(2)-002.jpg

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında İzmir, Kayseri ve Isparta’dan gelen öğrenciler Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’i gezen öğrencilerin son durağı Osmaneli oldu.

 

Osmaneli’nin tarihi değerleri olan Balaban Meydanı, Rüstem Paşa Camii, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesini gezen öğrencilere Necla Hanım Konağı’nda Osmaneli Karpuz’u ikram edildi. Sakarya Nehri Kenarı’nda gezip dinlenen öğrenciler daha sonra ilçemizden ayrıldı.

misafir-ogrenciler-osmaneliye-hayran-kaldi-(4)-002.jpg

Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.