Minik Sporculara Destek

Minik Sporculara Destek

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza top hediye etti.

A+A-

 

Spora ve ilgisi ile dikkat çeken Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli’ne kazandırdığı yeni spor tesisleri ile her yaştan insanın spor yapmasına imkân sağlıyor. Özellikle yaz ayları boyunca 1308 Osmaneli Belediye Sporun yaz spor okullarında sporun her branşında deneyimli spor hocaları ile gençlerimize ve çocuklarımıza spor eğitimi veriyor. Eğitimin yanı sıra spor malzemeleri konusunda da gençlere hizmet eden başkan Şahin minik sporculara futbol topu dağıttı.

minik-sporculara-destek-(3).jpg

Spor konusundaki etkinliklerle de ön plana çıkan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Çocuklarımız, gençlerimiz bu ülkenin geleceğidir. Yarınlar da bizleri yönetecek olanlar şimdinin gençleri hem beden hem de ruh yönünden sağlıklı bir şekilde yetişmelidir. Bizler de gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için onlara her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.

minik-sporculara-destek-(5).jpg

Osmaneli’mizi hem turizmde hem de spor organizasyonlarında ev sahipliği yapabilecek konuma eriştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Dedelerimizden bizlere miras kalan bu tarihi ilçemizi ceddimize yakışır bir hale getirip gelecekte hemşerilerimizin refah ve huzur içerisinde yaşayacağı bir kent haline getirmenin gayreti ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. (Mehmet ERDEM)

Bu haber toplam 2070 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.