MİNİK SEÇİL’DEN ZEYTİN DALI

MİNİK SEÇİL’DEN ZEYTİN DALI

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Osmaneli ilçesinde gerçekleştirdiği şehit ailesi ziyareti sonrasında mahalle sakinleri ile sohbet etti. Bu sırada karşılaştığı...

A+A-

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Osmaneli ilçesinde gerçekleştirdiği şehit ailesi ziyareti sonrasında mahalle sakinleri ile sohbet etti. Bu sırada karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Büyükakın, çocukların kendisine uzattığı hediye ile duygusal anlar yaşadı.

minik-secil’den-zeytindali-(1).jpg

Vali Büyükakın ve İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce’ye zeytin dalı uzatan minik Seçil’in bu davranışından çok etkilendiğini ifade eden Vali Büyükakın “ bu millet böyle yürekler sayesinde, yetişen böyle evlatlarımız ile bu kadar güçlü, böylesi inançla, duyarlılıkla yetişen her bir evladımızla gurur duyuyorum. Her birine daha güçlü bir gelecek sunmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

minik-secil’den-zeytindali-(3).jpg

İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, aldığı bu hediye karşısında duygulandığını ifade ederek “hayatımda aldığım en özel, en anlamlı hediyelerden biriydi” diyerek minik Seçil’e teşekkür etti.

minik-secil’den-zeytindali-(2).jpg

Bu haber toplam 19334 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.