Milletvekilinden Cuma Pazarı Ziyareti

Milletvekilinden Cuma Pazarı Ziyareti

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Kurban Bayram öncesi Osmaneli ‘de pazar esnafını ziyaret etti.Milletvekili Eldemir’i, Belediye Başkanı Münür...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Kurban Bayram öncesi Osmaneli ‘de pazar esnafını ziyaret etti.

Milletvekili Eldemir’i, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti il ve belediye meclis üyesi ve AK Parti Osmaneli ilçe teşkilatı üyeleri karşıladı. Milletvekili Eldemir, ilk olarak ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. Ardından ilçe belediyesini ziyaret eden Milletvekili Eldemir, Başkan Şahin'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

20160903aw841931_06.jpg

Burada bir açıklama yapan Başkan Şahin, milletvekilinin ilçelerine teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, "Değerli Milletvekilimiz Halil Eldemir Osmaneli'de halkımızla birlikteydi. Kurban bayramı öncesi Cuma Pazarımızda halkımızın, köylümüzün, esnafımızın büyük ilgi gösterdiği vekilimiz, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizi de ziyaret etti. Osmaneli yatırımlarını ve son durumlarını birlikte gözden geçirdik. İlçemiz sorunlarına her zaman destek olan ve yatırımlarımıza, projelerimize Bakanlıklardan yardımlar konusunda öncülük eden değerli vekilimiz ile Osmaneli de yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Değerli vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedeflerine hızla ilerliyoruz” dedi.

20160903aw841931_02.jpg20160903aw841931_07.jpg

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.