MİLLETVEKİLİ GİBİ İLGİ GÖRÜYOR

MİLLETVEKİLİ GİBİ İLGİ GÖRÜYOR

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Bilecik Ak Parti’den 1. Sıra Milletvekili adayı olan Bilecik eski Belediye Başkanı Selim Yağcı...

A+A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Bilecik Ak Parti’den 1. Sıra Milletvekili adayı olan Bilecik eski Belediye Başkanı Selim Yağcı gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanıyor. 

Geçtiğimiz yıl Bilecik Belediye Başkanlığı görevinde iken Bilecik Belediyesi ve Gölpazarı Ak Parti ilçe teşkilatının Gölpazarı’nda hazırladığı iftara katılmış ve burada Milletvekili gibi karşılanmıştı. Bilecik Sakarya Gazetesinde Manşetten çıkan bu haberler bazılarının tepkisine neden olmuştu. Selim Yağcı gelinen süreçte, 24 Haziran seçimlerinde Bilecik Ak Parti’den 1. Sıra adayı olmayı başardı. 14 yıl Bilecik Belediye Başkanı olarak görev yapan, yapmış olduğu hizmetlerle Bilecik’in köy, belde ve ilçelerde tanınırlığı artan Selim Yağcı, Milletvekili adayı olarak gittiği her yerde büyük ilgi ve alaka ile karşılanıyor. Sakarya Gazetesinin bir yıl atmış olduğu manşet, bugün gerçeğe dönüşerek, Selim Yağcı her gittiği yerde Milletvekili gibi karşılanmaya başladı. Bu ilgi ve alaka Selim Yağcı’yı 24 Haziran seçimlerinde Bilecik’te favori hale getirdi.  


Bu haber toplam 4067 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.