Milletvekili Eldemir’den Modern Mezbahaya İnceleme

Milletvekili Eldemir’den Modern Mezbahaya İnceleme

Geçtiğimiz Cuma günü bir dizi açılışlar yapmak üzere ilçemize gelen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Belediyesinin yeni inşaa ettiği...

A+A-

Geçtiğimiz Cuma günü bir dizi açılışlar yapmak üzere ilçemize gelen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Belediyesinin yeni inşaa ettiği Mezbaha da incelemelerde bulundu.

Tarım Bakanlığı standartlarına uygun olarak inşa edilen ve Bilecik bölgesinde “son yönetmeliklere göre yapılan ilk mezbaha” ünvanını da alan Osmaneli ilçemizin yeni mezbahasına,

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ,başkan yarımcısı Hayati Kaba,Osmaneli AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan,Belediye veterineri Abdullah Tetik ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile birlikte gelerek Mezbaha da birtakım incelemelerde bulunan Milletvekili  Halil Eldemir, Osmaneli Belediyesi’nin her alanda süratle çalıştığını ifade ederek, mezbaha ile ilgili yaptığı açıklamada, “Mezbahanın özellikle son teknoloji ve Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı normlarına uygun olarak yapılmış olması ilgimi çekti. Daha önce de Osmaneli’nde yeni yapılan mezbahanın gerekli tüm koşullara uygun olduğunu ve ildeki tek modern mezbaha olduğunu öğrenmiştim. Değişerek gelişen Osmaneli ilçemize layık bir mezbaha olduğunu belirtmek isterim. Osmaneli ilçemizi böyle güzel bir tesisle buluşturduğu için Belediye Başkanımız Münür Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı YMM Münür Şahin ise, Milletvekilimize bu ziyaretinden ve ayrıca ilçemize yapmış olduğu her türlü destekten dolayı teşekkür etti.

milletvekili-eldemir’denmodern-mezbahaya-inceleme-(6).jpg

Bu haber toplam 1792 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.