MİLLET İTTİFAKI BİR ARADA

MİLLET İTTİFAKI BİR ARADA

Osmaneli CHP ve İYİ Parti heyetleri ve Belediye meclis üyeleri CHP Osmaneli İlçe binasın da toplantı düzenlediCHP ve İYİ Parti İlçe kongrelerin tamamlanması...

A+A-

Osmaneli CHP ve İYİ Parti heyetleri ve Belediye meclis üyeleri CHP Osmaneli İlçe binasın da toplantı düzenledi


CHP ve İYİ Parti İlçe kongrelerin tamamlanması ile beraber, yeni seçilen yönetimleri ile ilk defa bir araya gelen Osmaneli CHP ve İYİ Parti heyetleri ve Belediye meclis üyeleri ilçemizde gündemdeki konuları değerlendirmek üzere bir araya geldi.


“BÖYLE BİR İTTİFAK ARZULAMIŞTIK”


Millet İttifakı’nın milletin şu anda iktidara karşı bulduğu en iyi çözüm ve alternatif olduğunu vurgulayan İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Cemil Özkahya, “Bu çözümü aslında siyasi partiler değil milletimiz bulmuştur. Milletimiz dayatılan anlayışlara karşı, böyle bir ittifakı arzulamıştır, talep etmiştir. Siyasilerde bu talebe cevap vererek bu ittifakı tesis etmişlerdir. Gerek yerelde gerek genelde bu ittifakı güçlü bir şekilde, sağlıklı bir şekilde yönetmek için her türlü çabayı gösteriyoruz” dedi.


 

Osmaneli CHP İlçe Başkanı İsmail Er'de bu zamana kadar ciddi bir abi kardeşliğimiz var. Bu abi kardeşliğimizi şimdi parti başkanlığında devam ettiriyoruz ve güçlü bir şekilde sürdürmeye kararlıyız. Tüm amacımız Osmaneli’mize yüksek oranda hizmet sağlayabilmek. Aramıza olur olmaz itilaflar sokmak isteyenlere de fırsat vermeme konusunda karalıyız. Gerek Bilecik Belediyesi gerekse Bozüyük Belediyesi’nin de bu ittifakı en iyi şekilde yürütüyor olması bunun en güzel örneğidir. Hem şehrin gelişmesi ve güzelleşmesinde hem de kültürel etkinliklerinde el ele vererek güzel işlere imza atıyorlar. Bugün de bunun en güzel örneğini birlikte yaşıyoruz. Birlik içerisinde olunca nasıl güzel işlerin ortaya çıktığı bir kez daha önümüzde canlanıyor" şeklinde konuştu.


“BİRLİKTELİĞİN EN GÜZEL HALİNİ GÖRDÜK”


İYİ Parti İlçe Başkanı Cemil Özkahya’ ya ve yönetiminine yeni seçildiği görevlerinde başarılar dileyerek sözlerine devam eden CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er, “Cemil Başkanın ekibiyle çok güzel işlere imza atacağına eminim. Biz ittifakımızı güçlü tutacak şekilde siyasetimizi sahada uyguluyoruz. Uygulamaya da aynı şekilde devam edeceğiz. Çünkü ülke olarak çok zor günler yaşadığımız bir noktadayız. Bu zor günlerde toplumun bugünde olduğu gibi bir arada, yan yana, omuz omuza mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. İttifakımız bundan sonraki süreçte de hiçbir şey eksiltmeden yoluna devam edecek. Özellikle önümüzdeki genel seçimlerde başarıyı da bu ittifakla birlikte sağlayacağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar nasıl bir profil ortaya koyduysak, bundan sonrada bu işbirliğini en iyi şekilde sürdürüp, genel seçimlerde başarıyı sağlayacağımıza eminim. Bugün de bu ittifakın en güzel örneğini bu binada yaşıyoruz. Bu birlikteliğin önümüzdeki günlerde hizmetlerle artacağını göreceğiz. Bundan sonraki süreçte Millet ittifakı olarak sık sık bir araya geleceğiz ifadelerini kullandı.


millet-ittifaki-bir-arada.png

Bu haber toplam 13241 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.