MİKROFONU DODURGA’LILARA TUTTUK

MİKROFONU DODURGA’LILARA TUTTUK

Sakarya Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi ve Osmaneli Haber Gazetesi olarak beraber gerçekleştirdiğimiz röportajlar kapsamında Dodurga beldemizi dolaşarak...

A+A-

Sakarya Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi ve Osmaneli Haber Gazetesi olarak beraber gerçekleştirdiğimiz röportajlar kapsamında Dodurga beldemizi dolaşarak vatandaşa mikrofon uzattık. Vatandaşlara 'Dodurga Belediyesi'nin Çalışmalarından Memnun Musunuz?' diye sorduk.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelen belediye başkanları hizmet sürelerinin yarısını tamamladı. Peki, bu süre zarfında yapılan çalışmalar vatandaşların beğenisini kazandı mı? Vatandaşlar, hem bu soruya cevap veriyor hem de istek, öneri ve şikâyetlerini iletme fırsatı yakalıyor. Dodurga belde halkının çoğunluğu belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirtirlerken bir kısmı da eksik gördükleri yönleri ve ilave olarak yapılmasını istedikleri çalışmalar hakkında görüşlerini belirttiler.
Osmaneli Haber Gazetesi Muhabiri Tuğba Tırpan’ın Dodurga halkı ile yaptığı röportajların ardından mikrofonumuz önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Selim Tuna’ya uzatılacak. Röportaj gerçekleştirdiğimiz Dodurga’nın Belde Belediye Başkanımız Selim Tuna’yı Basın Masası’nda konuk edeceğiz. Kendisine röportajlarımıza yansıyanları sorarak röportajlarla ilgili değerlendirmelerini alacağız. Dodurga beldesinde yaptığımız röportajlarımızı www.bilecikhaber.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

 

Bu haber toplam 1770 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.