MHP’NİN OSMANELİ ADAYI KİM?

MHP’NİN OSMANELİ ADAYI KİM?

Siyasi partiler ve adaylar 31 Mart Yerel seçim hazırlıklarını sürdüryorlar. Osmaneli’de İyi Parti ve CHP Belediye Başkan adaylarını kesinleştirirken,...

A+A-

Siyasi partiler ve adaylar 31 Mart Yerel seçim hazırlıklarını sürdüryorlar. Osmaneli’de İyi Parti ve CHP Belediye Başkan adaylarını kesinleştirirken, Ak Parti, MHP, SP ve BBP hala adaylarını açıklamış değiller. Ak Parti’de Belediye Başkan aday adayı olarak 3 isim çıkarken, diğer partilerde aday belirleme çalışmalarının sürdüğü bilgilerine ulaştık. SP’de ilçe başkanı Fuad Göçen’in ismi Osmaneli Belediye Başkan adaylığı için geçerken, geçtiğimiz aylarda geçirmiş olduğu trafik kazasında ağır yaralanmış olması, adaylığının önündeki engel gibi duruyor. 
Ak Parti ile ittifak görüşmeleri devam eden MHP’de ise, ilçe başkanının ve yöeneticilerinin aday arayışarı devam etmekte. MHP içerisinde çeşitli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, 4,5 yıldır Osmaneli Belediye Meclisi üyeliğinde bulunan Hasan Eroğlu’nun ismi sıkça telaffuz edilmeye başlandı. Belediye Meclis üyeliğinde edindiği tecrübe ile adı MHP’den Belediye Başkanlığı için geçen Hasan Eroğlu’nun adayolup olmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanmış olacak. Osmaneli’de esnaflık yapan Hasan Eroğlu’na özellikle genç kesimden aday olması için baskıların geldiği ve kendisinin de düşünme aşamasında olduğu bilgilerine ulaştık. 
Yaz aylarında teşkilatını kuran ve Parti binasının açılışına Genel Başkanları Mustafa Destici’yi getiren BBP’de ise seçimlere az bir zaman kalmasına rağmen halen ses seda yok. BBP’nin seçimlerde aday çıkartıp çıkarmayacağı, aday çıkartmazsa hangi partiyi ve adayı destekleyeceği yönünde bir hareket gözükmüyor.  

 


Bu haber toplam 3027 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum