MHP’NİN ADAYI SERAP DEMİRTAŞ

MHP’NİN ADAYI SERAP DEMİRTAŞ

Geçtiğimiz gün gazetemize gelerek 31 Mart seçimleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük, MHP’nin Osmaneli...

A+A-

Geçtiğimiz gün gazetemize gelerek 31 Mart seçimleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük, MHP’nin Osmaneli Belediye Başkan adayını açıkladı.

31 Mart Yerel seçimlerinde Bilecik ilinde Ak Parti MHP İttifakı olmadığını, her ilçede aday çıkardıklarını belirten ilçe başkanı Abdullah Küçük, “Bugüne kadar beklememizin bazı nedenleri vardı. Aday konusunda ince eleyip sık dokuduk. Osmaneli ilçemize layık, Osmanelili bir adayla milletimizin karşısına çıkıyoruz. 31 Mart Yerel seçimlerinde MHP’nin Osmaneli Belediye Başkan adayı Serap Demirtaş Hanımefendidir. Aslen Osmaneli Beşevler köyünden olan Serap Demirtaş, uzun yıllar Sabancı Holdinge bağlı CarrefourSA’da üst düzey yöneticilik yapmıştır. Halen Akademetre Research-Strategic Plannıg’de Genel Müdürlük görevini yürütmektedir. Serap Demirtaş Hanımefendinin partimizden adaylığının başta Osmanelimize, partimize ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum. MHP 31 Mart seçimlerinde yarışın içerisinde iddialı bir şekilde olacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

 

Bu haber toplam 5284 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum