Mhp'den Gazetemize Ziyaret

Mhp'den Gazetemize Ziyaret

MHP Osmaneli ilçe başkanı Metin Şirin, Osmaneli Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Özkahya, Osmaneli MHP İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur ve Osmaneli MHP...

A+A-

MHP Osmaneli ilçe başkanı Metin Şirin, Osmaneli Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Özkahya, Osmaneli MHP İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur ve Osmaneli MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Özer Osmaneli Haber gazetesini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

img_1149.jpg

Osmaneli Haber gazetesinin Osmaneli ilçesinde yayın hayatına başlamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren MHP Osmaneli İlçe Başkanı Metin Şirin, İlçemizdeki en büyük eksikliklerin başında, ilçemize ait günlük bir gazetenin olmayışı geliyordu. Bu eksikliğimizi giderdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Muhalefet partisi olarak sesimizi duyurmak için Bilecik’e gitmek zorunda kalıyorduk. Bundan sonra basın toplantılarımızı kendi ilçemizde yapabileceğiz. Gazetnizin Osmaneli ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Osmaneli Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Özkahya’da hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Ülkü Ocaklarımızı Osmaneli ilçemizde kalıcı ve istikrarlı hale getirmeye çalışıyoruz. Osmaneli gençliğine milli ve manevi duyguları anlatarak, onaların vatan ve milletine daha hayırlı birer birey olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bizlerin bu çalışmalarında siz değerli basının bizlere çok büyük katkıları olacağınızı ümit ediyoruz” dedi. Osmaneli MHP İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur da gazetmizin ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, “İl Genel meclisi üyesi olarak Osmaneli ilçemiz için yapmış olduğumuz çalışmaları bundan sonra daha iyi duyurabileceğiz. Yerel basının önemini gayet iyi biliyorum. Yapılanların ve yapılamayanların kamuoyuna duyurulacağı en iyi araç gazetedir. Bizlere bu imkanı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyor, gazetemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Osmaneli MHP Belediye Meclis üyesi Murat Özer’de hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, “Bugünden sonra Osmaneli’nin ve Osmanelililerin de seslerini duyuracağı bir gazetesi olduğu için çok memnunum. İnşallah el birliği içerisinde Osmaneli Haber gazetesini hep birlikte büyüteceğiz. Ben Osmanelili bütün hemşerilerimden Osmaneli Haber Gazetesine sahip çıkmalarını istirham ediyorum” dedi.

img_1152.jpg

Osmaneli Gazetesi sahibi Mehmet Erdal’da MHP heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizin en güzel ilçelerinden biri olan Osmaneli ilçemize hak ettiği hizmeti getirmekten dolayı gururluyuz. Gelişen ve büyüyen Osmaneli’nin günlük bir gazeteye belki yıllar öncesinden ihtiyacı vardı. Gazteyi çıkartmak bugünlere nasip imiş. İnşallah bundan sonra aynı Osmaneli ilçemiz gibi, gazetemizde Osmaneli’li hemşerilerimizin destekleri ile büyüp gelişecektir. Tarafsız ve objektif  yayıncılık ilkeleri ile hemşerilerimizin sesi soluğu olacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi” sunuyorum dedi. (Tuğba Tırpan)

Bu haber toplam 2946 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.