MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA TEKRAR HAYRİ TEYİN ATANDI

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA TEKRAR HAYRİ TEYİN ATANDI

MHP Kongresinde Ahmet Nimet Karşısında Seçimi Kaybeden Hayri Teyin, MHP Genel Merkezi Tarafından Tekrar İlçe Başkanlığına Atandı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi 1 Kasım seçimlerinden sonra, parti içi muhalefetin olağanüstü kurultay istemesi ile karışmıştı. Parti içi muhalefete imza veren ve aynı zamanda il-ilçe başkanı olan üst kurul delegeleri görevlerinden alınmıştı. MHP Osmaneli ilçe başkanı Metin Şirin’de görevden alınan başkanlar arasında idi. Metin Şirin’in başkanlıktan alınmasından sonra, MHP Osmaneli İlçe Başkanlığına Hayri Teyin atanmıştı.

28 Nisan 2017 tarihinde yapılan MHP Osmaneli ilçe kongresine, Genel Merkez tarafından atanan Hayri Teyin ve Muhalif gurupla birlikte hareket ettiği söylenen Ahmet Nimet başkan adayı olarak girmişlerdi. Kongreye katılan 37 ilçe delegesinden 33 (OTUZ ÜÇ)’ünün oyunu alan Ahmet Nimet MHP Osmaneli İlçe Başkanı olarak seçilmişti. Genel Merkez tarafından atanan Hayri Teyin ise ancak 4 oy alabilmişti. İlçe Kongresinden yaklaşık 13 gün sonra, ilçe delegeleri tarafından seçilen Ahmet Nimet ve yönetimi, Genel Merkez tarafından görevden alınmıştı. Mayıs ayının ortalarından bu yana boş bulunan MHP Osmaneli İlçe Başkanlığına MHP Genel Merkezi tarafından, ilçe kongresinde 4 oy alabilen ve kongreyi kaybeden Hayri Teyin tekrar atandı. Kendisiyle telefon görüşmesi yaptığımız MHP İlçe Başkanı Hayri Teyin, ilçe başkanlığı atamasının geldiğini, yönetim oluşturma çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. 


Bu haber toplam 2213 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.